Ma 2017. július 26. szerda,    
Anna, Anikó napja van.    
Látogatók száma : 31984492    


HonlapkeszitesGyümölcsárak változása Magyarországon (2003-2016)

a gyümölcs fogyasztóiár-indexe, előző év = 100
2017-07-26 04:42:00


  KSH: májusban nőtt idén legjobban a kiskereskedelmi forgalom

A kiskereskedelmi üzletek forgalmának volumene a nyers adat szerint 6,0, naptárhatástól megtisztítva 5,5 százalékkal nőtt májusban az egy évvel korábbihoz képest - jelentette második becslése alapján a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).


  Tovább csökkent az álláskeresők száma a foglalkoztatási szolgálat adatai szerint

A nyilvántartott álláskeresők száma 4,1 százalékkal csökkent Magyarországon egy év alatt, a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat (NFSZ) nyilvántartásában a júniusi zárónapon 279 600 álláskereső szerepelt, több mint 12 ezerrel kevesebb, mint egy éve.


  Folytatódott a fizikai dolgozók órabérének gyors emelkedése a második negyedévben

A második negyedévben újabb 2 százalékkal, éves összehasonlításban pedig 17 százalékkal nőtt a fizikai munkát végző szak- és betanított munkások átlagos bruttó órabére - derül ki a Trenkwalder Személyzeti Szolgáltató Kft. közel 7 ezer béradatot feldolgozó elemzéséből.


  A nyugdíjas-szövetkezetek lehetőséget adnak a munkára

A nyugdíjas-szövetkezetek megteremtik a lehetőségét annak, hogy nyugdíjba vonulásuk után is dolgozni tudjanak azok, akik még kedvet és energiát éreznek ehhez - mondta a stratégiai társadalmi kapcsolatokért felelős miniszterelnöki megbízott.


  Ellenőrizze bankjegyeit!

Bár postán, bankban még jó ideig – 3 évig - beválthatjuk az augusztus 1-jével bevonásra kerülő két- és ötezreseket, bosszantó, ha olyan helyen, ahol bankkártyát nem fogadnak el, éppen a kasszánál derül ki: a bukszánkban található papírpénz bizony lejárt. Az új ötezres sárga színe épp elég feltűnő, de mi a helyzet a kétezresekkel?


  Helyi termék az egyetemről

Jó a fogadtatása a keszthelyi tangazdasági mintaboltnak.

FRISS HÍREK

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble