Ma 2017. április 27. csütörtök,    
Zita napja van.    
Látogatók száma : 29475631    


Honlapkeszites

Májusra napolták a Kanizsán állatkínzással vádolt férfi büntetőperét

Az ügyészség indítványozta egy további tanú kihallgatását a történtek teljes tisztázása végett, így dr. Hajdu Ildikó büntetőbíró – a tanú rendőrség útján történő idézésével egyidejűleg – májusra napolta a két évvel ezelőtt, a nagykanizsai vasútállomás melletti szervizúton egy kutyát brutálisan bántalmazó, majd felakasztó férfi tárgyalását.


2015. júniusában bravúros gyorsasággal fogták el a kanizsai nyomozók azt a férfit, aki először brutálisan bántalmazta, majd felakasztotta ismerőse kutyáját, akit előzőleg sétáltatás ürügyén vitt el az állat Ligetvárosban lakó gazdájától. Akkoriban hetilapunk a nagykanizsai rendőrkapitány tájékoztatása alapján részletesen beszámolt az esetről. Mivel a mai tárgyaláson további bizonyítási indítványokat sem a védelem, sem pedig az ügyészség nem terjesztett elő, így a tanú meghallgatása után ítélethozatal várható a bűnügyben, amit 2017. május 10. napjára tűzött ki a bíróság. Dr. Hajdu Ildikó büntetőbíró a tárgyalás berekesztése előtt elutasította a vádlott, M. Balázs költségmentesség iránti kérelmét, mert a murakeresztúri lakos vagyoni helyzete alapján arra nem lett volna jogosult.

P. A.2017-04-19 16:45:00


További hírek:
Gyurcsány Nagykanizsán: a DK 10-15 százalékot fog elérni jövőre
Elkezdődött a KanizsaFest - P-nap az Alma Együttessel
Ötéves a Magyarország legszebb konyhakertjei program
Reformáció 500 - Bogárdi Szabó István: a reformáció eredményei nélkül a kereszténység nem jutott volna oda, ahova jutott
Mégsem lehetne haszonbérbe adni az önkormányzati halgazdálkodási jogot


REND-ŐR ROVAT >>>
FRISS HÍREK

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble