Ma 2017. április 27. csütörtök,    
Zita napja van.    
Látogatók száma : 29475645    


Honlapkeszites

A CONSTRUMA 2017 kiállításon jártak a Csapi iskola tanulói

A Csapi Térségi Általános Iskola , Szakközépiskola és Kollégium szakközépiskolás tanulói az építőipar legrangosabb és legnagyobb hazai kiállításán, a CONSTRUMA 2017 kiállításon jártak, ahol 17 ország 700 kiállítója volt jelen.


Bogdán Ervin 10. osztályos kőműves és hidegburkoló tanuló élményeit így fogalmazta meg:

„Tanulmányi kirándulásként utaztunk el a Construmára, erre az újdonságokkal teli helyre. Kőműves tanulóként elsősorban a szakmával kapcsolatos építő anyagok, építési technológiák és egyéb berendezési tárgyak érdekeltek.

Az előre gyártott kéményekről, víz- és hőszigetelő anyagok használatáról, minőségéről, falazó anyagokról, tetőfedőanyagokról, vakolatokról és új technológiákról tudhattam meg még többet.

Hatalmas élmény volt számomra. A kiállítók szeretettel fogadtak bennünket, tájékoztattak termékeikről , új technológiáikról. Szívesen eltöltöttem volna még több időt a Construmán, ugyanis a sok látnivalónál mindig leragadtunk, és az oktatókkal illetve az osztályfőnökömmel hosszasan beszélgettünk róluk.

Nagy élmény volt látni, hogy milyen sok gyártó próbál új minőségi, gazdaságos építőanyagot előállítani. Jövőre illetve minden évben el szeretnék látogatni a Construmára, ugyanis sok élményt és tudást lehet ott gyűjteni, valamint mindig tisztában lenni az építőipar előrehaladásával.

Köszönettel tartozom az iskolánk vezetőinek, hogy lehetőséget kaptam a többi iskolatársammal együtt egy ilyen élmény teli szakmai kirándulásra.”2017-04-20 08:50:00


További hírek:
Gyurcsány Nagykanizsán: a DK 10-15 százalékot fog elérni jövőre
Elkezdődött a KanizsaFest - P-nap az Alma Együttessel
Ötéves a Magyarország legszebb konyhakertjei program
Reformáció 500 - Bogárdi Szabó István: a reformáció eredményei nélkül a kereszténység nem jutott volna oda, ahova jutott
Mégsem lehetne haszonbérbe adni az önkormányzati halgazdálkodási jogot


OKTATÁS ROVAT >>>
FRISS HÍREK

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble