Ma 2017. április 27. csütörtök,    
Zita napja van.    
Látogatók száma : 29475648    


Honlapkeszites

Molnár Flóra ismét országos bajnok!

Molnár Flóra (képünkön), a Délzalai Vízmű SE olimpikon úszója kedden utazott el a debreceni úszó országos bajnokságra, mely esemény a résztvevőknek egyben az utolsó lehetősége arra, hogy az úszóválogatott keretébe kerülhessenek.

A tét már csak azért sem kicsi, hiszen ez a nemzeti csapat minden idők legnagyobb magyarországi sporteseményére, a nyári vizes világbajnokságra készülhet, melyet júliusban rendeznek. A nagykanizsai Molnár Flórát még a hajdúsági fővárosba tartván értük el néhány percre, aki akkor már érthetően, igaz, még csak az autópályán, de "rajt-lázban" úszott...


- Az 50 méter gyors mellett 50 mell, 50 pillangó, valamint 100 gyors szerepel a programomban és nagyon bízom abban, hogy nem lesz hiányérzetem az ob-t követően - kezdett bele még versenyszámai előtt Flóra. - Az ötven gyors az egyből szerdán esedékes, aztán jut minden napra megmérettetés.
A nagykanizsai kiválóságnak éppen az 50 m gyors miatt illett a legkevesebbet izgulnia, de mi a helyzet a további számaival?
- Hát, nem titok, 50 pillangón, illetve 100 gyorson kalkuláltunk azzal, melyekre igazán érdemes odafigyelnem, vagyis áll előttünk feladat. Természetesen edzőm, Polgár Sándor itt lesz velem, instrukcióival segít és bízunk abban, hogy a legjobbat tudjuk kihozni a debreceni futamokból.


Nos, Flóra aztán alaposan bekezdett a debreceni 117. úszó ob-n, hiszen szerda kora este a női 50 m gyorsának fináléjában 25,41 másodperces eredménnyel bajnoki címet szerzett, megelőzve Verrasztó Evelint, Sasha Touretskit, valamint a negyedik helyezett Hosszú Katinkát.

P.L.2017-04-20 09:51:00


További hírek:
Gyurcsány Nagykanizsán: a DK 10-15 százalékot fog elérni jövőre
Elkezdődött a KanizsaFest - P-nap az Alma Együttessel
Ötéves a Magyarország legszebb konyhakertjei program
Reformáció 500 - Bogárdi Szabó István: a reformáció eredményei nélkül a kereszténység nem jutott volna oda, ahova jutott
Mégsem lehetne haszonbérbe adni az önkormányzati halgazdálkodási jogot


SPORT ROVAT >>>
FRISS HÍREK

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble