Ma 2017. június 24. szombat,    
Iván napja van.    
Látogatók száma : 31150624    






















































Honlapkeszites

Megyei I. osztályú foci: a hétvége csak a Sáskáké

Az előttünk álló hétvégén a labdarúgó megyei első osztályban csak a Kiskanizsai Sáskák együttese lép pályára, hiszen a listavezető UFC Nagykanizsa legénysége szabadnapos.

Ahogy azt a Csács-NSE elleni idegenbeli győztes találkozó (1-0) után Papp Tamás a kanizsaiak részéről elmondta, ebben a jó szériájukban a csapatnak talán jobb lenne játszani, ugyanakkor a védő számára a szünet hosszabbnak ígérkezik, hiszen Nemesapátiban kiállították.

A hetedik helyezett Kiskanizsa viszont, ahogy már a bevezetőnkben is írtuk, focizik a hétvégén, hiszen vasárnap 16 órától a negyedik Olajmunkás SE legénységét látják vendégül. Ráadásul Sneff Ferenc együttesének nincs is rossz emléke az "olajosok" legutóbbi látogatásáról, hiszen az akkor - vagyis 13 hónappal ezelőtt - is élmezőnybelinek számító Gellénházát 3-2-re legyőzték Dolmányos Márkék. Mivel az utóbbi időben igencsak gólgazdag meccseket vív a Sáska, ezúttal is jó esély kínálkozik arra, hogy találatok sorát láthatja majd a kilátogató nézősereg.


Az elmúlt hétvégén a kiskanizsaiak Szentgróton mérkőztek, s ugyan viszonylag korán megszerezték a vezetést, a hazaiak fordítani tudtak.

Tisza-Ép Sipospékség Zalaszentgróti VFC (10.) - Horváth-Méh Kiskanizsai Sáskák SE (7.) 3-2 (2-1)
Zala megyei I. osztályú labdarúgó-mérkőzés, 23. forduló. Zalaszentgrót, 100 néző. Vezette: Nagy R. (Vincze G., Horváth B.). G.: Gájer P. (22., 24.), Tóth D. (59.), illetve Mulasics (10.), Pál M. (92.)
Kiskanizsa:
Munkácsi - Ganzer, Mulasics (Kálcsics F., 60.), Piecs, Horváth G., Ötvös, Csordás (Somogyi D., 80.), Dolmányos, Pál M., Szabó I., Lukács I. Vezetőedző: Sneff Ferenc.

Öt meccses veretlenségi Sáska-sorozatot szakított meg a Zalaszentgrót együttese, a hazaiak közül az egyik húzóemberüknek számító Gájer Péter duplázott, míg az örök gólfelelősük, Tóth Dániel lőtte a harmadikat, a vendégektől Pál Martin pedig az újabb góljával csatlakozott a 11 találattal állók népes táborához a mesterlövészek listáján.

P.L.



2017-04-20 13:52:00


További hírek:
Hőség - A jövő héten 40 fok körüli kánikula lehet
Cseresnyés: A kormány intézkedései nemcsak az elvándorlás ellen hatnak...
Boros Imre: 600 ezer forint körüli bruttó átlagbér közelítene az uniós átlaghoz
Idén is táborozhatnak a zalai rendőrök gyermekei
Péter Árpád: Elég volt!


SPORT ROVAT >>>
FRISS HÍREK

A nap vicce



állás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble