Ma 2017. szeptember 19. kedd,    
Vilhelmina napja van.    
Látogatók száma : 33372587    


Honlapkeszites

Kanizsára látogat Gyuri bácsi, bükki füvesember

Szerveink tisztítása, a betegségek megelőzése, a gyógynövények kúraszerű használata. Manapság már talán nincs is olyan, akit ne érintenének vagy érdekelnének ezek a témák, melyeknek nagy tudója, Gyuri bácsi, a bükki füvesember május 15-én, 17 órakor a Hevesi Sándor Művelődési Központba látogat.


Bár az orvostudomány manapság már csodákra képes, mégsem feledkezhetünk meg arról, hogy az elmúlt évszázadok során rengeteg olyan népi megfigyelés, bölcsesség halmozódott fel, amelyek segítségével nemcsak gyógyítani, hanem megelőzni is képesek vagyunk testi bajainkat.

Ezen népgyógyászati tudásanyag megőrzésérére jött létre a Bükki Füvesember Egyesület. Különös figyelmet fordítanak a gyógynövények ismeretére és felhasználására, valamint arra, hogy támogassák Szabó Gyuri bácsi tevékenységét.

Gyuri bácsi jelenleg az egyik legismertebb képviselője a mai modern népgyógyászatnak és a gyógynövényes gyógyításnak, tevékenységét számos kitüntetéssel ismerték el. Tudását gyermekkorában a nagymamájától kapott ismeretek alapozták meg, a családi legendát gyakran emlegeti.

Ezt a praktikus ismeretanyagot adja át nagykanizsai előadásán is, amely előtt és után lehetőség lesz a vásárlásra, és a szokott módon az esetleges kérdésekre is válaszol.

A szervezők szeretettel várnak minden népi gyógyászat iránt érdeklődőt!

(X)2017-05-14 06:44:00


További hírek:
Vigyázat, telefonos csalók a kanizsai állatmenhely nevében gyűjtenének adományokat
Indul a Safety Transport 2017 szállítási gyakorlat
Árhullám a Rábán és a Murán
Jogerős ítélet várható az idős embereket kifosztó banda ügyében
Női labdarúgó NB II: történelmi pontszerzés


PROGRAMAJÁNLÓ ROVAT >>>
FRISS HÍREK

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble