Ma 2017. július 23. vasárnap,    
Lenke napja van.    
Látogatók száma : 31918353    


Honlapkeszites

Kanizsára látogat Gyuri bácsi, bükki füvesember

Szerveink tisztítása, a betegségek megelőzése, a gyógynövények kúraszerű használata. Manapság már talán nincs is olyan, akit ne érintenének vagy érdekelnének ezek a témák, melyeknek nagy tudója, Gyuri bácsi, a bükki füvesember május 15-én, 17 órakor a Hevesi Sándor Művelődési Központba látogat.


Bár az orvostudomány manapság már csodákra képes, mégsem feledkezhetünk meg arról, hogy az elmúlt évszázadok során rengeteg olyan népi megfigyelés, bölcsesség halmozódott fel, amelyek segítségével nemcsak gyógyítani, hanem megelőzni is képesek vagyunk testi bajainkat.

Ezen népgyógyászati tudásanyag megőrzésérére jött létre a Bükki Füvesember Egyesület. Különös figyelmet fordítanak a gyógynövények ismeretére és felhasználására, valamint arra, hogy támogassák Szabó Gyuri bácsi tevékenységét.

Gyuri bácsi jelenleg az egyik legismertebb képviselője a mai modern népgyógyászatnak és a gyógynövényes gyógyításnak, tevékenységét számos kitüntetéssel ismerték el. Tudását gyermekkorában a nagymamájától kapott ismeretek alapozták meg, a családi legendát gyakran emlegeti.

Ezt a praktikus ismeretanyagot adja át nagykanizsai előadásán is, amely előtt és után lehetőség lesz a vásárlásra, és a szokott módon az esetleges kérdésekre is válaszol.

A szervezők szeretettel várnak minden népi gyógyászat iránt érdeklődőt!

(X)2017-05-14 06:44:00


További hírek:
A kávézás csökkentheti a szív- és az érrendszeri betegségek miatti halálozás kockázatát
Fotózd le a tűzhelyet nyaralás előtt!
Állás - Könyvelőt vesz fel a NaGESZ
Percenként egymillió műanyagpalackot adnak el világszerte
Naponta átlagosan 4961 lépést tesznek meg az emberek világszerte


PROGRAMAJÁNLÓ ROVAT >>>
FRISS HÍREK

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble