Ma 2017. július 23. vasárnap,    
Lenke napja van.    
Látogatók száma : 31918471    


Honlapkeszites

Az Országház sziluettje nyert

270 voks érkezett a KanizsaFesten megrendezett raklapfestőverseny közönségdíjas alkotására.


Ebben a tanévben, egy nemzetközi pályázat miatt minden az Európai Unióról szól a Cserháti-iskolában, innen jött az ötlet, hogy a Cseri Elektro négy fős csapata az Országházat festi le. „Szerintem maga a megvalósítás sem lett annyira rossz, sőt, elég tűrhető ahhoz képest, hogy nem művészeti iskolába járunk. Remélem, hogy jövőre ennél is jobb raklapot tudunk majd csinálni, és ezt a díjat még inkább kiérdemeljük” - mondta Szalai Patrik.

A raklap több mint 270 voksot kapott az internetezőktől, így a cserhátis fiúk nyerték meg a hetijegyeket az Ördögkatlan Fesztiválra. A második helyen a Simlis Spinék csapata végzett, a harmadik pedig a Szent József Plébánia raklapja lett. A versenyen egyébként 110 csapat vett részt, vagyis 440-en festettek raklapot – ez pedig országos rekordnak számít. „Egy csomó pozitív emlék jut eszembe, például a díjkiosztó, amin határtalan volt a lelkesedés, és szinte egy emberként kiáltotta a tömeg, hogy jövőre még több raklapot fest, és újabb rekordot dönt meg. De ha csak azt nézzük, hogy azóta már eltelt egy kis idő, és mégis több száz like-ot gyűjtött össze a közönségdíjas csapat, akkor azt tudom mondani, hogy nagyon sok olyan embert is megmozgatott ez a verseny, akikre nem is gondoltunk volna” - nyilatkozta Horváth Balázs a Netta-Pannonia Kft. ügyvezető igazgatója.

A raklapfestőversenyt második alkalommal rendezte meg a Pannónia-cégcsoport és a Pannon Egyetem Nagykanizsai Kampusza a P-napon, azaz a KanizsaFest nulladik napján.

Kanizsa TV - Kanizsa2017-05-18 05:04:00


További hírek:
Állás - Lakatost keres a NaGESZ
A kávézás csökkentheti a szív- és az érrendszeri betegségek miatti halálozás kockázatát
Fotózd le a tűzhelyet nyaralás előtt!
Állás - Könyvelőt vesz fel a NaGESZ
Percenként egymillió műanyagpalackot adnak el világszerte


MAGAZIN ROVAT >>>
FRISS HÍREK

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble