Ma 2017. szeptember 25. hétfő,    
Eufrozina napja van.    
Látogatók száma : 33493582    






















































Honlapkeszites

GasztroKanizsa - Kaporral töltött fasírozott a barátnőktől

Hogy miről is beszélget hat barátnő, ha időnként egy-egy traccspartira összejönnek valamelyik vendéglőben? Természetesen a sütésről, főzésről, s gyakori a receptcsere is. Gécziné Bajsz Margit, a két Éva, Erzsi, Gyöngyi és Erika legutóbbi találkozóján a kaporral töltött fasírozott receptje került az érdeklődés középpontjába. A következő hétvégén Gécziné Bajsz Margit sikert is aratott otthon a legújabb „szerzeményével”.


Hozzávalók:

1 kg darálthús, 2 dl tejföl, füstölt és natúr trappista sajt, kapor vagy petrezselyemzöld, de ez utóbbi ki is hagyható.

Elkészítése:

A darált húsból ízlés szerint fasírozottat készítünk, majd közepes méretű gombócokat formázunk belőle. A gombócok közepébe fészket alakítunk ki, amit a tejföl, a kétféle reszelt sajt és az apróra vágott kapor, vagy petrezselyemzöld keverékével megtöltünk. A töltött fasírozott-pogácsákat kizsírozott tepsibe tesszük és előmelegített sütőben, szép pirosra megsütjük.

Nagyon mutatós, és gyorsan elkészíthető, melegen és hidegen egyaránt fogyasztható, finom ételt kapunk.

Gécziné Bajsz Margit sikert aratott otthon legújabb csere-receptjével (Fotó: Bakonyi Erzsébet)

Van egy jó receptje? Megsütné, megfőzné és megmutatná a Kanizsának és így a kanizsaiaknak? Ne habozzon! Szóljon! 93/787-050.



2017-05-19 12:05:00


További hírek:
Az utolsó szeptemberi héten is több helyen lehet még 20 fok körüli meleg
Megyei foci: győzelemmel hangoltak az ősz meccsére
Elhozta Eldorádót!
A Szív Világnapja
Bejött az ügyelet!


MAGAZIN ROVAT >>>
FRISS HÍREK

A nap vicce



állás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble