Ma 2017. június 24. szombat,    
Iván napja van.    
Látogatók száma : 31158415    


Honlapkeszites

Vizes családi nap

A kajakosok ezúttal a szüleikkel szálltak vízre. A nap egyik legforgalmasabb helyszíne a stég volt, folyamatosan váltották egymást a családokból és baráti társaságokból összeállt csapatok. „A gyerek azért kezdte el a kajakot, mert nyilván felnézett az apjára, aki szintén evezett, és ez megtetszett neki. Jól érzi magát itt, a tónál mindenki – én egy picit kirekesztett vagyok, de most majd jövök sárkányhajózni, úgyhogy én is benne leszek” - mondta Martinecz Edit.


A korábbi években is nagy sikerrel megrendezett családi versenyen négyes kenukban száz méteren mérték össze gyorsaságukat a vállalkozó kedvűek, de a hangsúly természetesen a közösségen és a sport szeretetén volt. „A versenyeken is ott vannak a szülők, ez egy ilyen társaság, de az azért egy kötöttebb dolog, mindenki koncentrál, más a hangulat” - fogalmazott Sári Nándor a Palstex Kanizsa Kajak-Kenu Klub elnöke.

Nemcsak a tavon volt jó a hangulat, hanem a parton is: pingpongoztak, fociztak vagy épp csak beszélgettek a résztvevők. A klub hagyományos családi napjára mintegy hetvenen látogattak el.

Kanizsa TV - Kanizsa2017-06-19 05:08:00


További hírek:
Hőség - Gyermekorvosok egyesülete: hőségben sem szabad a kisbabákat a klíma elé tenni
Az isteni pedagógia - Aki hisz benne, ha meghal is, élni fog…
Hőség - A jövő héten 40 fok körüli kánikula lehet
Cseresnyés: A kormány intézkedései nemcsak az elvándorlás ellen hatnak...
Boros Imre: 600 ezer forint körüli bruttó átlagbér közelítene az uniós átlaghoz


KRÓNIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble