Ma 2017. augusztus 24. csütörtök,    
Bertalan napja van.    
Látogatók száma : 32737969    


Honlapkeszites

A magyarok fele fel sem teszi az élet értelmének kérdését

Igaz ugyan, hogy otthonaink nem üresek. Található bennünk sok minden. Minden nyafogás és panaszkodás ellenére is bőven áldozunk fölösleges kütyükre, pénzt dobunk ki sohasem használt dolgokra, mert lépést akarunk tartani a korral, a divattal, a technika fejlődésével.


Megszoktuk a kényelmet is. Erre neveltük és neveljük az új generációkat védvén őket a nehéz munkától, a széltől, az esőtől és a napsütéstől. Elfeledtük, hogy az embereket nem üvegburokban szokás nevelni. Sőt arról is megfeledkeztünk, hogy a kihívások és a megpróbáltatások teszik igazán éretté és edzetté az embert. A felnőtté válás útja megnyert csatamezőkön keresztül vezet. Tudom, hogy erre sokan felkapják a fejüket, de azt is tudom, saját élményemből, hogy csak az átszenvedett nehézség tölt el igazi boldogsággal.

Harmath Károly az 1944. évi délvidéki magyar irtás során a titoista partizánok kezéből vértanúságot szenvedett újvidéki ferencesek: Körösztös Krizosztom és Kovács Kristóf rendházának elöljárója. A józan ész migrációja? című , eredetileg a Hitélet folyóirat júniusi számában megjelent írását itt olvashatja2017-07-02 13:37:00


További hírek:
A családok korábban megkapják a családtámogatásokat
Eredményes a nyúlhús fogyasztását ösztönző kampány
Pótfelvételi - Pénteken hozzák nyilvánosságra a ponthatárokat
Gyermekorvos: fontos a bárányhimlő elleni oltás beadása
Baseball ütővel ment vissza a benzinkútra revansot venni


JEGYZET ROVAT >>>
FRISS HÍREK

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble