Ma 2017. augusztus 22. kedd,    
Menyhért napja van.    
Látogatók száma : 32692963    


Honlapkeszites

Labdarúgó Magyar Kupa: parádés góllal nyitott a játékos-edző...

A labdarúgó Magyar Kupa sorozatának keretében számos megyénkben szereplő együttes számára kezdődött meg az új idény, így a Horváth-Méh Kiskanizsai Sáskák SE is pályára lépett már az 1. fordulóban.

A kiskanizsaiak a Femat Csesztreg SE vendégei voltak és a helyi szabadidőközpontban újdonsült játékos-edzőjük, Lukács István majd 50 méteres góljával vezetést is szereztek. Amíg a Sáska tudta tartani vonalait, jól állta a hazaiak rohamait, ídővel aztán a hazaiak mind többször zilálták szét hátsó alakzatukat és a félidő végén már 2-1-re vezettek Németh Imre tanítványai.


A szünetben sem sikerült új erőre kapniuk az igencsak foghíjas kerettel érkező vendégeknek, ezért a vége nem is lehetett más, mint biztos csesztregi siker: a hazaiak 7-2-re nyerték a találkozót és jutottak a következő körbe, melynek mérkőzéseit augusztus 23-án rendezik.

További eredmények: Bagod SC – Tisza-Ép Zalaszentgróti VFC 2-6, Páterdomb LSC – FC Keszthely Lazzarin Café 3-1, Flexibil-Top Zalakomár ESE – Lets do it Technoroll Teskánd KSE 2-2 (büntetőkkel: 3-1), Znet-Telekom Becsehely KSE – Zalalövői TK 2-2 (büntetőkkel: 2-3), Gyenesdiás Kinizsi SK – Szepetnek SE 1-2, Semjénháza SE – Zalagrár Pókaszepetk SE 4-3.

Fotó: Polgár László

P.L.2017-08-10 10:37:00


További hírek:
Enyhén javult a munkavédelmi szabályok betartása az első félévben
Testkamerákat tesztelnek a jegyvizsgálók
Szerkezetátalakítást sürget az almatermelésben az agrárkamara
Köznevelési intézmények igazgatóit nevezték ki Budapesten
75 éve kezdődött a sztálingrádi csata


SPORT ROVAT >>>
FRISS HÍREK

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble