Ma 2017. szeptember 19. kedd,    
Vilhelmina napja van.    
Látogatók száma : 33370228    


Honlapkeszites

Nagykanizsán nyílt meg az ország legújabb CNG-kútja

A napokban a BlueGreenWay Kft. (BGW) megnyitotta legújabb sűrített földgázt (CNG) kínáló töltőállomását Nagykanizsán. Az új CNG kút egyelőre tesztüzemben működik, ezért csak korlátozott nyitva tartással áll rendelkezésre. „A BGW a nagy érdeklődésre való tekintettel döntött úgy, hogy nem vár tovább és megnyitja ötödik töltőállomását az országban” – hívta fel a figyelmet Zsandarova Krisztina, a BGW Kft. kereskedelmi igazgatója. A nagykanizsai kút sorban a 12. CNG töltőállomás az országban.


A Kalmár utca 5. szám alatt megnyílt nagykanizsai töltőállomás a Nyugat-magyarországi CNG járműtulajdonosok számára biztosít alternatívát. A műszaki kiszolgálás a CNG kúttechnológia terén több mint 30 éves múlttal rendelkező argentin Galileo kompresszortechnológia segítségével történik, melynek kizárólagos hazai forgalmazója a BGW ECO Fuels Kft.

A cégcsoportnak ez a harmadik önálló töltőállomása Nagytarcsa és Keszthely után. A BGW Kft. ugyanakkor még további két töltőponttal rendelkezik Budapesten a Bécsi úton, és az Ócsai úton. A fővárosban található BGW-töltőpontok a Shell töltőállomás részeként működnek.

„A BGW Kft. célja egy országos lefedettséget biztosító CNG-hálózat kiépítése. A cég tervei között szerepel egy siófoki, egy tiszaújvárosi, valamint két budapesti kút nyitása is, melyeket remélhetőleg még az év végéig át tudunk adni” – tette hozzá Zsandarova Krisztina.

A nagykanizsai kúton a tesztüzem alatt kizárólag készpénzzel lehet fizetni, mivel jelenleg is folyamatban van a bankkártyás terminál kiépítése. A BGW Loyalty törzsvásárlói kedvezmény ezen a töltőponton is érvényesíthető. Az ezzel a kártyával rendelkező ügyfelek 30 Ft/kg kedvezményt kapnak a CNG kiskereskedelmi listaárából, azaz 315 Ft/kg áron tankolhatnak. A nagykanizsai kút egyelőre meghatározott napokon van nyitva, az aktuális nyitva tartásról érdemes a BGW weboldalán tájékozódni (www.bgw.hu)

Tesztüzem nyitva tartási időpontok:

• Augusztus 9- 12. között (szerda-szombat): 8-17 óráig

• Augusztus 14-17. között (hétfő-csütörtök): 8-17 óráig

• Augusztus 18. (péntek): 8-16 óráig

• Augusztus 19. (szombat): 8-17 óráig

• Augusztus 28-31. között (hétfő-csütörtök): 8-17 óráig

Kanizsa2017-08-11 11:35:00


További hírek:
Vigyázat, telefonos csalók a kanizsai állatmenhely nevében gyűjtenének adományokat
Indul a Safety Transport 2017 szállítási gyakorlat
Árhullám a Rábán és a Murán
Jogerős ítélet várható az idős embereket kifosztó banda ügyében
Női labdarúgó NB II: történelmi pontszerzés


GAZDASÁG ROVAT >>>
FRISS HÍREK

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble