Ma 2017. szeptember 25. hétfő,    
Eufrozina napja van.    
Látogatók száma : 33493540    


Honlapkeszites

Tekerd magad Európába!

Húzz sisakot és pattanj nyeregbe, bringázz Balatongyörökre! Péntektől vasárnapig a drótparipák hazai fővárosa Balatongyörök Téged is rengeteg programmal vár!


Az I. Országos Kerékpáros Találkozón és Fesztiválon augusztus 25-én pénteken a garantált jó hangulatról Rock & roll show-val a Győri Nemzeti Színház művészei, majd a Happy Gang gondoskodnak, majd éjjel nagyszabású retro diszkóba csap át a buli!

Másnap, augusztus 26-án szombaton délelőtt 10 órakor laza kerékpártúrák indulnak el. A bringázás szerelmesei délután kettőkor megismerkedhetnek a kerékpár történetével. 17 órakor indul Keszthelyre a nagyszabású jótékonysági célokat szolgáló kalapostúra. Este fél nyolckor a Mystery Gang adja meg alaphangulatot, amit Ganxsta Zolee-val és a Kartell-el hág a tetőfokára, majd levezetésként diszkó hajnalig.

Az I. Országos Kerékpáros Találkozó és Fesztivál augusztus 26-án, vasárnap reggel kilenckor össznépi reggelivel és azt követően közös kerékpáros-túrával folytatódik.

A nyár nagy bringás eseménye mindegyik napon számos érdekes, hasznos információt, új ismereteket, tartalmas szórakozást kínál. Vetélkedők, kvízjátékok, bringa szerelési oktatás, extrémsport bemutatók, kerékpár-szépségverseny, KRESZ-képzés, bikarodeó, hennafestés, tetoválás, sörbicikli, mellett a résztvevők megismerkedhetnek a kerékpáros-szervezetekkel, továbbá betekintést nyerhetnek a magyarországi és uniós kerékpárút-fejlesztési tervekbe.

Az esemény fővédnöke: Révész Máriusz kormánybiztos.

Jegyek elővételben a www.jegy.hu oldalon, vagy a helyszínen vásárolhatóak. Tizennégy éves kor alatt a részvétel ingyenes!

Forrás: https://www.facebook.com/kerekparosfesztival2017-08-21 15:23:00


További hírek:
Az utolsó szeptemberi héten is több helyen lehet még 20 fok körüli meleg
Megyei foci: győzelemmel hangoltak az ősz meccsére
Elhozta Eldorádót!
A Szív Világnapja
Bejött az ügyelet!


PROGRAMAJÁNLÓ ROVAT >>>
FRISS HÍREK

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble