Ma 2017. szeptember 20. szerda,    
Friderika napja van.    
Látogatók száma : 33374068    


Honlapkeszites

Jó ilyet olvasni a kanizsai Elimina Tour előtt…

Persze volt, hogy nekimentünk bácsiknak, meg majdnem széttörtünk pár kirakatot véletlenül. Szeretek ugratni, meg max sebességen döntögetni a bringát 10 cm-re a kint sörözgető lakosoktól. Itt sem volt máshogy, csak itt bácsikat nem lehetett fellökni, mivel szuperül le volt kordonozva az egész kör. Kirakatot viszont lehetett volna rombolni, ha nagyon elnézed a kanyart.


Az egész időmérővel indult. két kört kellett megtenni egy rövid pályán. Az egész összesen 1,5-2 perc. A pályában volt kis rönksor, két nagyobb farönk, két ugrató, “S” kanyar. Igen élvezetes és gyors lett. Kb. huszon-pár induló volt a versenyen, köztük pár nagyágyú a szakágból és köztük Prájczer Peti is, akinek addig csak a nevét és munkásságát ismertem, de személyesen is nagyon jó arc, és komoly versenyző.

Az osztrák-magyar határhoz közeli Weizben rendezett mountain bike cross-country eliminator versenyről Blazsó Mártontól (Mesterbike 575 Team) kapott egy beszámolót a http://bikemag.hu/magazin/hirek/xce-a-lassan-elfelejtett-megis-letezo-szakag-legalabbis-sogoreknal , ahol ő és Prájczer Péter is indult magyar részről. - A kanizsai versenypálya gyorsabb, sprintesebb volt, mint a szentendrei és technikásabb, mint a váci futam. – emlegetik mindmáig az előző évek népszerű belvárosi helyszínét.

bikemag.hu - Kanizsa/P.J.2017-08-22 13:17:00


További hírek:
Vigyázat, telefonos csalók a kanizsai állatmenhely nevében gyűjtenének adományokat
Indul a Safety Transport 2017 szállítási gyakorlat
Árhullám a Rábán és a Murán
Jogerős ítélet várható az idős embereket kifosztó banda ügyében
Női labdarúgó NB II: történelmi pontszerzés


SZÓRÓL SZÓRA ROVAT >>>
FRISS HÍREK

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble