Ma 2017. szeptember 20. szerda,    
Friderika napja van.    
Látogatók száma : 33374114    


Honlapkeszites

Elektromos töltőállomás mellé ingyenes parkolás

Nagykanizsa Megyei Jogú Város Önkormányzata tavaly pályázatot nyújtott be elektromos töltőállomások létesítésére. A Jedlik Ányos Tervhez kapcsolódóan a város ezáltal is szeretné népszerűsíteni az elektromos járművek használatát és az ehhez kapcsolódó töltőinfrastruktúra kiépítését. Ezt fejelte meg az önkormányzat azzal a döntésével, hogy ezeken a helyeken ingyenessé teszi az elektromos autók parkolását.


Ma már közhelyszámba megy, hogy a jövő az elektromos közlekedés fejlesztésének az irányába halad. Az elektromos autók, autóbuszok és kamionok elterjedése világszerte megállíthatatlan. Magyarországon Budapest, Debrecen, Győr és Pécs mellett egyre több nagyvárosban működnek elektromos töltőállomások és ingyenes parkolók a zöld rendszámmal ellátott környezetkímélő gépkocsik számára.

Amint az köztudott a város két elektromos töltőállomás telepítésére beadott pályázatát megnyerte. Hamarosan a Nagykanizsai Inkubátorház és Innovációs Központ területén, valamint a KÖGÁZ parkolóban is lehetőség nyílik a zöld rendszámmal ellátott gépkocsik töltésére. A környezetbarát autók ingyenes parkolását öt évig biztosítja a helyi önkormányzat.

H.Gy.2017-09-04 09:22:00


További hírek:
Vigyázat, telefonos csalók a kanizsai állatmenhely nevében gyűjtenének adományokat
Indul a Safety Transport 2017 szállítási gyakorlat
Árhullám a Rábán és a Murán
Jogerős ítélet várható az idős embereket kifosztó banda ügyében
Női labdarúgó NB II: történelmi pontszerzés


GAZDASÁG ROVAT >>>
FRISS HÍREK

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble