Ma 2017. szeptember 20. szerda,    
Friderika napja van.    
Látogatók száma : 33374129    


Honlapkeszites

Nagykanizsai győzelem született a felkészülési vízilabda tornán

Az uszodában a házigazdák mellett az OB I B-s BVSC-Zugló II és az YBL, valamint az első osztályba frissen feljutott szombathelyi AVUS mérte össze tudását. A kétnapos kupán a Kanizsa VSE veretlenül lett tornagyőztes.


Külön öröm volt a helyi vízilabdabarátok számára, hogy a torna második napjára a férfi vízilabda-válogatott kapitánya, Märcz Tamás is kilátogatott. Az egykori kiváló center így élőben láthatta a kanizsai csapat remek teljesítményét. „Nagyon jó kis mérkőzés volt, nagyon jól játszott a mai napon a Kanizsa. Egy első osztályú – bár hiányzók vannak az AVUS csapatában a mai napon –, de egy első osztályú csapatot sikerült meggyőzően maga mögé utasítania. Én szerintem egy szép építkezés indult el itt Ludányi Kadosával, egy komoly szakmai munka kezdődött”- mondta Märcz Tamás, a férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya.

A Kanizsa VSE játékoskeretének jelentős része kicserélődött és Ludányi Kadosa személyében új vezetőedző is érkezett az idei szezonra. A tornán nyújtott teljesítmény alapján úgy tűnik, jól sikerült a csapat és a szakmai stáb átalakítása. „Ebben az évben a csapatunk nyolcvan százalékban lecserélődött. Jöttek OB I-es múlttal rendelkező játékosok. Én azt tartom szerencsésnek, hogy egy-két kivétellel, viszonylag egy korosztályt képvisel a csapat. Ez mind a meccseken kívüli hangulatban, mind a mérkőzésen való játékba nagyon jó”- fogalmazott Ludányi Kadosa, a Kanizsa Vízilabda Sportegyesület vezetőedzője.

A tornagyőzelem után tovább folytatódik a felkészülés, heti öt edzéssel készülnek a kanizsai pólósok a szeptember 30-án kezdődő bajnoki nyitányra.

Kanizsa TV - Kanizsa2017-09-12 06:29:00


További hírek:
Vigyázat, telefonos csalók a kanizsai állatmenhely nevében gyűjtenének adományokat
Indul a Safety Transport 2017 szállítási gyakorlat
Árhullám a Rábán és a Murán
Jogerős ítélet várható az idős embereket kifosztó banda ügyében
Női labdarúgó NB II: történelmi pontszerzés


SPORT ROVAT >>>
FRISS HÍREK

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble