Ma 2017. július 26. szerda,    
Anna, Anikó napja van.    
Látogatók száma : 31984472    


HonlapkeszitesNagykanizsán is megalakult a Societas

Az MSZP ifjúsági tagozatának szervezetét az elnök mutatta be.


Az ezt bejelentő sajtótájékoztatón Torzsa Sándor országos elnök azt mondta, a szocialista ifjak szerint a kormány tevékenysége miatt a fiatalok nagy része külföldön próbál boldogulni. A Societas azokat tömöríti, akik itthon próbálnak tenni a jövőjükért. Az ifjúsági szervezetnek Zala megyében Keszthelyen, Zalaszentgróton, Zalaegerszegen és most már Nagykanizsán is van csoportja. Utóbbit Zombori Zsolt vezeti.

Kanizsa TV - Kanizsa2017-07-25 04:57:00


  Orbán: a választás tétje, hogy végre tudják-e hajtani a Soros-tervet

Orbán Viktor miniszterelnök beszédével folytatódtak szombaton délelőtt a 28. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor rendezvényei. A kormányfő az eseményen egyebek mellett arról is beszélt, hogy a brüsszeli bürokraták és Soros György is abban érdekeltek, hogy gyengítsék Közép-Európát, amelyben akadályt látnak a Soros-terv végrehajtásához. Vannak olyan erők Európában, amelyek azért akarnak új kormányt Magyarország élén, mert ezzel tudnák gyengíteni a V4-eket – mondta.


  Szószóló helyett képviselőt kíván a parlamentbe juttatni az országos német önkormányzat

Választási programot dolgoz ki a Magyarországi Németek Országos Önkormányzata (MNOÖ) annak érdekében, hogy a magyarországi németek 2018-ban szószóló helyett képviselőt juttassanak az Országgyűlésbe - mondta Heinek Ottó, az MNOÖ elnöke az MTI-nek.


  DK: Két éves ígéretek

Pontosan két évvel ezelőtt, 2015. június 23-án járt Orbán Viktor Nagykanizsán, és halmozta el ígéreteivel a várost. Sokan úgy remélték akkor, hogy hónapokon belül elindulhatnak az első beruházások a Modern Városok program részeként. Mára azonban bebizonyosodott, hogy nemhogy hónapokon belül, két év alatt sem sikerült egy beruházást sem megindítani az ígért fejlesztésekből - jelentette ki Horváth Jácint a Demokratikus Koalíció nagykanizsai önkormányzati képviselője pénteki sajtótájékoztatóján.


  Tisztújítás a kanizsai Fidelitasnál

A Fidelitas nagykanizsai csoportja az országos tisztújítást követően helyben is megtartotta tisztújító csoportgyűlését. Amelyen a következő két érvre megválasztották a csoport helyi tisztségviselőéit. A csoport egyöntetű támogatásával a csoport elnökének Léránt Gábor régi-új elnököt választották. A tisztújításon a csoport két alelnököt is választott, Baracskai Anikót és Szentes Tibort.


  Lesz jelöltje a Munkáspártnak a jövő évi választáson a térségben

Ezt a párt elnöke mondta Híradónknak. Thürmer Gyula Kanizsán járt, a vásárcsarnok előtt találkozott az emberekkel, akiknek bemutatta a pártot és programját. A politikus azt mondta, az elmúlt években meggyengült Munkáspárt mára újra megerősödött, látogatásának pedig az volt a célja, hogy 2018-ban ebben a választókerületben is lehessen rájuk szavazni.


  Megemlékezést tartottak a Nagy-Magyarország-emlékműnél

A Jobbik szerint nemzeti gyásznap, amelyről minden magyar embernek véleményt kell alkotnia.

FRISS HÍREK

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble