Ma 2017. május 26. péntek,    
Fülöp napja van.    
Látogatók száma : 30301602    


HonlapkeszitesLegyen egyenlő - Polgári kezdeményezést indított a Jobbik

Egyenlő munkáért egyenlő bért. Polgári kezdeményezést indított a Jobbik a bérek felzárkóztatása érdekében. Gyöngyösi Márton, a párt frakcióvezető-helyettese nagykanizsai sajtótájékoztatóján elmondta: a Jobbik több közép- és kelet-európai szövetségessel közösen azt akarja elérni, hogy az unió alapokmányaiba kerüljön bele a bérfejlesztés, vagyis mindenki annyit keressen a szakmájában, amennyit nyugati kollégája kap.


Az Európai Bizottság befogadta a kezdeményezést, de érdemben csak akkor foglalkozik a kérdéssel, ha egy év alatt összegyűlik egymillió aláírás. Kérdésünkre a politikus elmondta: „27 éve, amióta megtörtént a rendszerváltás, illetve 13 éve, amióta az Európai Unióhoz csatlakoztunk, ezt a kérdést magyar kormányfő, magyar kormány Brüsszelben még soha egyszer nem vetette föl. Szomorú az, hogy egy ellenzéki pártnak kell ezért a maga eszközeivel küzdeni és harcolni. Én csak azt tudom ígérni, hogyha a Jobbik kormányra jut, akkor a polgári kezdeményezésnél még sokkal hatékonyabb eszközökkel fog a magyar emberek érdekeiért küzdeni és a magyar bérekért, a magyar életszínvonal felzárkóztatásáért mindent meg fog tenni."

Kanizsa TV - Kanizsa2017-05-26 05:00:00


  150 milliós támogatást kapott: Nem nyomoznak a zalai kamupárt után

Az eljárás költségvetési csalás miatt indult, és bűncselekmény hiányában szűnt meg.


  MSZP: mikor készül el a Nagykanizsa és Zalakaros közötti kerékpárút?

Teleki László (MSZP) a dél-zalai kerékpárutak állapotáról beszélt, szerinte az ígért fejlesztésekhez nem érkeztek források, a korábbi utakat pedig nem tartják megfelelően karban. Az idegenforgalom szempontjából is fontosnak nevezte a fejlesztések megvalósulását és arról érdeklődött, hogy mikor készül el a Nagykanizsa és Zalakaros közötti kerékpárút.


  A Fidelitas figyelemfelhívó plakátkampányt indított

Nem szeretnénk, ha egyes pártok tevékenysége egy ócska bábjáték szintjére süllyedne, ezért a Fidelitas figyelemfelhívó plakátkampányt indított. Megnevezzük a milliárdosokat és kézzel rángatott bábjaikat is.


  Thürmer Gyula, a Munkáspárt elnöke: Minden magyar embert arcul csaptak

Az Európai Parlament döntése minden magyar embert arcul csap. Semmibe veszi a magyar emberek jogát arra, hogy saját maguk döntsenek országukról. Azt akarják, hogy Magyarország úgy táncoljon, ahogy az EU nagy országai fütyülnek. Bennünket, magyar embereket akarnak zsarolni, ők akarnak helyettünk dönteni arról, hogy milyen kormánya legyen Magyarországnak.


  Meghosszabbítják a nemzeti konzultációs kérdőívek visszaküldési határidejét

A kormány a Fidesz-frakció javaslata alapján május 31-ig meghosszabbítja a nemzeti konzultációs kérdőívek visszaküldési határidejét - közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ szerdán az MTI-vel. Jelezték azt is, már biztos, hogy a mostani lesz az eddig legsikeresebb kormányzati konzultáció, mivel a résztvevők száma elérte a másfél milliót.


  Konzultációs fórum

Meg kell állítani Brüsszelt, hogy ne szólhasson bele abba, hogyan éljünk a saját hazánkban Hangzott el a nemzeti konzultációs fórumon, ahol Kiszelly Zoltán politológus és Cseresnyés Péter államtitkár beszélt a konzultációs kérdőív fontosságáról. A fórumra több százan voltak kíváncsiak. Az érdeklődők kérdezhettek és véleményt is mondhattak.

FRISS HÍREK
05:31 - Pavilon Napok

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble