Ma 2017. május 28. vasárnap,    
Emil, Csanád napja van.    
Látogatók száma : 30339378    


HonlapkeszitesMa és szombaton is elszállítják a veszélyes- és elektronikai hulladékot

Folytatódik a veszélyes- és elektronikai hulladékok gyűjtése. Pénteken és szombaton folytatja a szolgáltató a lakossági veszélyes hulladékok elszállítását. A pontos időpontok és a helyszínek részleteit szórólapokon, továbbá a Futurus-Pannonia Kft. honlapján és közösségi oldalán lehet megtalálni. A szolgáltató azt kéri, hogy a veszélyes hulladékot ne vigyék ki korábban, hanem a gyűjtést végző szakembereknek adják át. Ipari mennyiségű hulladékot nem vesznek át, azt a Vár utcai hulladékudvarban lehet leadni - hangzott el a Kanizsa Televízióban.
2017-05-26 05:37:00


  Ingyenes tanácsadást nyújtanak a JogPontokon

Ingyenes jogi tanácsadást tartottak ügyvédek az Erzsébet téren. A jogsegélyszolgálat munkatársai elsősorban a munka világában felmerülő jogi kérdésekben adtak válaszokat. A szolgáltatást egyébként keddenként bárki igénybe veheti a Halis István Városi Könyvtárban.


  Elkobozták a kiskutyákat az olasz állampolgártól!

Így mától örökbe fogadhatóak a kanizsai menhelyen lévő kölyökkutyák! Aki szeretne örökbe fogadni egy fajtatiszta spicc, beagle, bulldog vagy labrador fajtájú kölyköt abból a félszáz kiskutyából, akiket a minap foglaltak le a Nagykanizsai Rendőrkapitányság munkatársai egy olasz állampolgártól, azok mától megtehetik. A nagykanizsai állatmenhely a mai naptól várja az örökbefogadó, leendő gazdik jelentkezését. Van azonban néhány fontos tudnivaló, amit érdemes fontolóra venni a döntés előtt!


  Pollenjelentés

A Nagykanizsai Járási Hivatal Népegészségügyi Osztályának tájékoztatása szerint a 20. héten tüneteket okozó magas koncentrációt ért el a fenyőfélék és a pázsitfűfélék pollenszórása.


  A gyerekeket ünneplik

Bemutatók, díjátadó és ruhaosztás is lesz az Aranyfény gyereknapján.


  JogÁsz Nap Nagykanizsán – Ingyenes tanácsadás és segítségnyújtás

Ingyenes jogi tanácsadással és segítségnyújtással várja a nagykanizsaiakat május 24-én, szerdán 8 órától a JogÁsz Nap az Erzsébet téren.


  Fogadónapot tart Tóth Nándor alpolgármester

Tóth Nándor alpolgármester fogadónapot tart 2017. május 24-én (szerda) 8,30-12,00 óráig a Polgármesteri Hivatal I. emeleti tárgyalójában (Nagykanizsa, Erzsébet tér 7.).


A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble