Ma 2017. március 29. szerda,    
Auguszta napja van.    
Látogatók száma : 28731899    


HonlapkeszitesA rendőrség a lakosság segítségét kéri

A Keszthelyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya körözési folytat eljárást Kerék Regina Melani eltűnése miatt. A rendelkezésre álló adatok szerint a 17 éves lány 2017. március 27-én reggel Reziből iskolába ment, ahonnan ismeretlen helyre távozott. A lány felkutatására tett eddigi rendőri intézkedések nem vezettek eredményre.

Kerék Regina Melani 157 centiméter magas, normál testalkatú, szemüveges. Eltűnésekor fekete tavaszi bőrkabát, fekete válltáska, színes szabadidő felső, fekete szabadidő nadrág és fehér sportcipő volt rajta.


A Keszthelyi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható 17 éves lányt felismeri és tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-83/312-234-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111/140 „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107, vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Zala Megyei Rendőr-főkapitányság2017-03-29 10:20:00


  Fegyházbüntetésre ítéltek egy saját kislányával erőszakoskodó férfit Zalában

Folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak, valamint kiskorú veszélyeztetése miatt első fokon 13 év fegyházbüntetésre ítélt egy 37 éves férfit, saját 11 éves lánya ellen elkövetett cselekményei miatt a Zalaegerszegi Törvényszék kedden.


  A szabálysértéseket figyeli

Már Keszthelyen és Nagykanizsán is segíti a rendőrség munkáját a két fedélzeti kamerája miatt speciális feladatokra is alkalmas „felderítő autó”.


  Az erdőbe futott a rendőrök elől a súlyos balesetet okozó ittas vezető

Az egyenruhások percek alatt elfogtak egy 42 éves férfit, aki ittasan vezetett és súlyos balesetet okozott. A rendelkezésre álló adatok szerint 2017. március 26-án 15 óra 30 perc körül Egervár irányából Zalaegerszeg felé közlekedett egy férfi személyautóval, amikor előzni kezdett egy másik gépjárművet. Az előzés befejezése után megcsúszott az autó és a vízelvezető árokba borult. A baleset következtében az autóban utazó nő súlyos sérülést szenvedett. A gépjármű sofőrje a rendőrök kiérkezése előtt befutott az erdőbe.


  Több mint száz kilónyi húst loptak

A gyanú szerint a két férfi 2017. január 9-én az esti órákban Nagykanizsán, egy bevásárló központban több, mint száz kilogramm húst, kolbászt, sonkát kért ki az eladótól, majd fizetés nélkül távozott az üzletből.


  Nem távozott üres kézzel Szepezdről a zalakomári O. Zsolt

A balatonfüredi rendőrök vádemelést javasoltak egy zalakomári férfival szemben, aki a lakhatását biztosító hétvégi házból tulajdonított el használati tárgyakat.


  Biztonságos Kanizsa térsége, de javíthatók a mutatók

Véleményeket és javaslatokat várt a rendőrség a Járási Közbiztonság Egyeztető Fórumon, erre a térségből mintegy 100-an kaptak meghívást.

FRISS HÍREK

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble