Ma 2017. szeptember 25. hétfő,    
Eufrozina napja van.    
Látogatók száma : 33493694    


HonlapkeszitesMegyei foci: győzelemmel hangoltak az ősz meccsére

UFC Nagykanizsa (1.) – Zalalövői TK (11.) 5-0 (3-0)

Zala megyei I. osztályú labdarúgó-mérkőzés, 7. forduló. Nagykanizsa, 150 néző. Vezette: Papp Á. (Miszori, Mózsa). G.: Nagy G. (34., 40.), Péntek (38.), Szalai D. (75.), Zsirai A. (83.)

Nagykanizsa: Szabó Á. - Horváth B. (Zsirai A., 67.), Szabó B., Csáki, Hóbor, Lőrincz (Hetesi, 57.), Gelencsér A. (Zsirai P., 53.), Márton (Szabó Á., 57.), Horváth D. (Szalai D., 53.), Nagy G. (Kulcsár R., 53.), Péntek. Vezetőedző: Gombos Zsolt.

A jövő hétvégi Csács-NSE elleni rangadóra nagy különbségű győzelemmel hangolt az UFC Nagykanizsa együttese. A vendégek túlnyomórészt a védekezéssel voltak elfoglalva, igaz, lényegében jól tartották magukat a félidő hajrájáig, akkor azonban a kanizsaiak szűk hat perc alatt lerendezték a találkozó kimenetelét.


Hogy a második 45 percben se legyen hiányérzete a kilátogatóknak, arról is igyekeztek gondoskodni a házigazdák, hiszen a meccs végéhez közeledve még kétszer köszöntek be ellenfelüknek Gombos Zsolt tanítványai.

P.L.2017-09-24 15:14:00


  Felkészültek a kézisek

Új edzővel és átalakított játékoskerettel kezdte a felkészülést az idei szezonra a Nagykanizsa Izzó SE férfi NB II-es kézilabdacsapata.


  Jól felkészítette a birkozókat

Négy Eb és három Vb-érmet szereztek idén az utánpótláskorú női birkózók kanizsai edzőjükkel.


  Labdarúgó Magyar Kupa: egy régi ismerős...

Az elmúlt percekben sorsolták ki a labdarúgó Magyar Kupa 7. fordulójának, a legjobb 32 közé jutásért kiírt találkozóit. A sorsoláson a szerdán a Törökszentmiklósi FC-t 2-0-val búcsúztató UFC Nagykanizsa is érdekelt volt.


  Kézilabda NB II: Komlón kezd az Izzó

Vasárnap délelőtt Komlón kezdi meg az új bajnoki szezonját a Nagykanizsai Izzó SE NB II-es férfi kézilabda-csapata, ahol a Sport 36-Komló U22 vendégei lesznek Madarász Péter edző tanítványai.

Az edző személye tehát új, de nem ismeretlen a kanizsai kézilabda-sportban sem, hiszen Madarász Péter a nagyatádi Rinyamenti KC kispadjáról került a kanizsaira, ahol a két idény után távozó Takács Balázst váltotta.


  Tenisz: a hölgyekre érte meg figyelni

Szabadtéri záró teniszversenynek indult a teniszezők múlt hétvégi kanizsai eseménye, ám egyben az eső áztatta szabadtéri pályák miatt fedett pályás nyitó verseny is lett.
Ebben a helyzetben több versenyző nem vállalta a kemény pályát, azonban így is 13 pár indult a versenyen, hat különböző településről.

A verseny végeredménye. Férfi páros: 1. Pápa Valentin-Szalai Sándor (Nagyatád-Energia Szabadidősport Klub Nagykanizsa), 2. Nagy Csaba-Kondricz Albert (Röpte TC), 3. Kiss László-Tóth Attila (Röpte). Férfi páros 55+: 1. Péntek István-Hofstadter Lajos (Kanizsa TC), 2. dr. Füle Lajos-Kovács Nándor (Energia), 3. Pápa Sándor-Baranyás Zoltán (Nagyatád-Energia). Hölgyek: 1. Henrietta Venturini-Csalló Andrea (Zalaegerszeg), 2.Patard Ágota-Bruncsics Andrea (Röpte-Hévíz), 3. Halász Éva Adrienn-Farkas Viktória (Energia-Zalakaros).


  Jól szerepeltek dzsúdósaink

Öt arany, négy ezüst és egy bronzérmet szereztek a kanizsai dzsúdósok Pécsen.

FRISS HÍREK

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble