Ma 2017. május 28. vasárnap,    
Emil, Csanád napja van.    
Látogatók száma : 30339375    


HonlapkeszitesJátszóhajó

Felavatták az új hajót a Hevesi Óvodában.


A szülőkkel, rokonokkal közös gyermeknap az udvari játék jelképes felszentelésével kezdődött. Az óvodában egykor már volt játszóhajó, azonban azt a balesetek megelőzése érdekében le kellett bontani. „Egy ígéretet tettünk, hogy pótolni fogjuk mindenáron. Ebben nagy segítségünkre volt a Hevesi Óvoda Gyermekeiért Alapítvány, a farsangi, az alapítványi és minden bevételünket, mint a tyúkanyó összerakosgattuk, és megvásároltuk. Két – három hete érkezett vissza hozzánk a hajónk, ami 2 millió forint volt az alapítványnak” - mondta Gyarmatiné Sonkoly Erika tagóvoda-vezető.

Kanizsa TV - Kanizsa2017-05-27 05:54:00


  Fél évszázada érettségiztek

Az egykori Thúry György Közgazdasági Technikum 1967-ben végzett 4.B osztályának tanulói tegnap ünnepelték a matúra 50. évfordulóját.


  Több országos versenyen is dobogós helyezést értek el a Hevesi-iskola diákjai

Somogyi Máté az országos kémiaversenyen fél ponttal lemaradva második lett, míg Ferencz Adrienn a Zrínyi Ilona Matematikaversenyen a harmadik helyet szerezte meg. Tanáraik szerint mindegyik diák nagyon sokat gyakorol az órán kívül is.


  A várak földjén - A bányavárosok kincseivel

A Határtalanul!program keretében Kőrösi iskola negyvennégy hetedik osztályos diákja, öt pedagógus kíséretével vettek részt egy négy napos felvidéki kiránduláson, 2017 május 16-a és 19-e között.


  Egy makacs macska kalandjai

Anik Szimonetta nyerte meg a Hevesi-iskola meseíró versenyét. Egy makacs macska története szerezte meg az első helyet a Hevesi-iskola meseíró versenyén. A megmérettetésre 12 diák nevezett, a legjobbaknak tegnap adták át az elismeréseket.


  Pavilon Napok

A gyermek a szülő és az óvoda közös kincse. Elkezdődött a Pavilon Napok programsorozat a Kossuth Óvodában. A rendezvény célja, hogy a gyerekek az oviban is lehessenek együtt a családjukkal. A program kézműveskedéssel indult.


  Kampusz a korzón

Az új generációs PENdroidról is hallhattak az érdeklődők.


A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble