Ma 2017. május 30. kedd,    
Zsanett, Janka napja van.    
Látogatók száma : 30394045    


HonlapkeszitesMeghívó: Hősök Napja
2017-05-25 15:06:00


  Közgyűlés előtt

Ülésezett a Városfejlesztési- és Üzemeltetési Bizottság.


  Nagykanizsa legjobb szenior szakácsát keresik

Az Idősügyi Tanács idén is megrendezi az Idősek majálisát. Tavaly közös tornával kezdődött az Idősek Majálisa. A kulturális bemutatókkal, egészségügyi mérésekkel és játékos vetélkedőkkel tűzdelt rendezvényt idén is megszervezi az Idősügyi Tanács május 31-én, a Csónakázó-tó melletti Zöldtáborban. „Az idősek közösségépítésének egy nagyon fontos rendezvénye ez. Az egész életen át tartó tanulást hirdető Szeniorok Iskolája nagyon jól működik évek óta, és ugyanilyen fontos rendezvény az Idősek Majálisa is” - hangsúlyozta Dénes Sándor Nagykanizsa polgármestere.


  Oktatási ombudsman: teremtsék meg a cukorbetegek óvodai, iskolai ellátásának feltételeit!

Az oktatási jogok biztosa ajánlással fordult Balog Zoltánhoz, az emberi erőforrások miniszteréhez, hogy teremtse meg a jogszabályi feltételeit a diabéteszes gyermekek óvodai és iskolai ellátásának.


  Ünnepi közgyűlés, kitüntetésekkel

Nagykanizsa Megyei Jogú Város a tegnapi ünnepi közgyűlésén határozatot hozott kitüntető címek adományozásáról.


  Vigyázzunk magunkra

A WHO adatai szerint az utóbbi évtizedekben a fejlett országokban a szív- és érrendszeri betegségek állnak a halálozási statisztikák élén.


  Interneten is kitölthető a nemzeti konzultációs kérdőív

Szombattól az állampolgárok az interneten is kitölthetik a nemzeti konzultációs kérdőívet a nemzetikonzultacio.kormany.hu oldalon - közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ az MTI-vel.

FRISS HÍREK
05:20 - Véradás

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble