Ma 2017. szeptember 25. hétfő,    
Eufrozina napja van.    
Látogatók száma : 33493642    


HonlapkeszitesNem volt igény Kanizsán a mecsetépítésre

Hiába a több tízmilliós támogatás a Soros-tervre:

- Örülök, hogy technikai okból (magyarul: érdeklődés hiányában) nem rendezték meg Nagykanizsán azt a júliusban meghirdetett tréninget, amely hivatalosan az internetes gyűlöletbeszéd elleni, főként tanároknak szóló képzés lett volna néhány nappal ezelőtt – mondta informátorunk a Kanizsának. Pár kattintással már akkor kiderült, ezt migránssimogató NGO-k szervezik.


Új mecset Alvóvárosban – ez az egyik fejezetcím abban a kézikönyvben, amelyet egy online vita szimulációja keretében, jó három óra időtartamban feldolgoztak volna a résztvevők. A Böngésző kézikönyv, a tréning alapja, az Európa Tanács nevű emberi jogi szervezet műve,a világhálón ma is olvasható.

A Kanizsa kiderítette: a Norvég Civil Támogatási Alap és az európai uniós integrációs alap a mecsetépítés elfogadtatásának begyakorlására éppúgy támogatja a szervezőket, mint migránsok vállalkozásának beindítására, illegális bevándorlók politikai aktivitásának segítésére vagy saját NGO-ik létrehozására. A tréning szervezőinek - a Reményt a Gyermekeknek Közhasznú Egyesület és a Szubjektív Értékek Alapítvány - beszámolói a birosag.hu oldalon megtalálhatók. Innen tudható, kik, mire és hány tízmilliókkal finanszírozzák ezeket a szervezeteket. Az pedig akár a vicc kategóriába is tartozhat, hogy Svájcból arra kapnak nem kevés pénzt: sporttal segítsék a bevándorlók integrációját.

Az átlagember 2015-ben szembesült a bevándoroltatással (sic!), ezek az NGO-viszont már jóval korábban készültek Soros tervének végrehajtására. Csak egy példa, idézet egy hirdetésből: „A Szubjektív Értékek Alapítvány olyan lelkes főiskolásokat, egyetemistákat, pályakezdőket keres, akik ember jogi témák iránt érdeklődnek…”

Kapcsolódik e két szervezethez a Menedék - Migránsokat Segítő Egyesület is,amelyek tehát Magyarországon is valóságos hálózatban működnek. Egyik tréningjükön még 100 ezer forintot is kapnak a legkorábban jelentkezők.Nemrég derült fény arra is, hogy, szintén nemzetközi forrásokból, bírákat, rendvédelmi dolgozókat„érzékenyítő” tanfolyamokat szerveztek NGO-k, s ilyeneket manapság is indítanak.

- Ami különösen bicskanyitogató – folytatja informátorunk –, hogy teljesen pozitív témák közé rejtették el a migránssimogatást. Hiszen ki ne támogatná a gyűlöletbeszéd elleni tevékenységet? Ám az már felháborító, hogy annak kimondása: a migráció és a terrortámadások kéz a kézben járnak, szerintük, a tananyag tanúsága alapján, gyűlöletbeszéd. Hol élünk?! Németországban? Ott egy ilyen mondatért már börtön jár, egy ottani mecsetépítés ellenzőit például eljárás alá vonták. A píszí, azaz a politikailag korrekt beszéd magyarul hazugságot jelent ez esetben. Belegondolni is szörnyű, mi lenne ma itthon, ha nem ez a kormány kap bizalmat 2010-ben…

Lehet, már itthon is épülnének a mecsetek, és sorra erőszakolnák meg a magyar lányokat, asszonyokat, mint Nyugat-Európa oly sok országában. S tán robbantanának, gázolnának, késelnének is, hiszen egyre tényszerűbb az, amit eddig is sokan gondoltak: a migránssimogatás egyenlő a potenciális terroristák simogatásával.

Péter Árpád

Titkosszolgálati módszerek

Nemrégiben Földi László egykori hírszerző ezredes ezt nyilatkozta: az NGO-k működése és rendszere tökéletesen fedi a titkosszolgálati formákat. Hálózatot építenek, minél több embert be akarnak vonni a saját szervezetükbe, mindenhol ott akarnak lenni, minden információhoz hozzá akarnak férni, és utána befolyást akarnak gyakorolni a mögöttes érdekeknek megfelelően. Ez korábban egy abszolút titkosszolgálati technika volt. Úgy tűnik, hogy a terroristák, bűnözők világa és az úgynevezett NGO-rendszerek, amelyeket a politikai vagy gazdasági csoportok finanszíroznak, megtanulták a titkosszolgálati módszereket. Földi László szerint Magyarországon is erős befolyásolás alatt tartják a közvéleményt azok a rendszerek és szervezetek, amelyek nem az ország érdekeit nézik.

 

Fotók:

A saria első áldozatai lehetnek. A No HateSpeech-nek a tervezett kanizsai képzéshez is volt köze

 „Ti igazhitűeknek nevezitek magatokat – mi megszállóknak”és „A mecsetek a mi laktanyáink, a kupolák a sisakjaink, a minaretek a bajonettjeink, a hívek a katonáink.” Németországban nyomoznak a mecsetépítés ellen tiltakozók után, akik befalazták egy mecset bejáratát

Fejezet az Európa Tanács kézikönyvéből: Megépítésre kerüljön-e egy mecset egy hagyományosan keresztény kerületben? A nyelvtant hagyjuk…,inkább az a kérdés, hogy egyáltalán miért merülhet fel ez a kérdés Magyarországon?!

 2017-09-15 16:02:00


  Közel 130 ezren csatlakoztak az országos szemétszedő akcióhoz

Közel 130 ezer önkéntes regisztrált a VII. TeSzedd! Önkéntesen a tiszta Magyarországért! elnevezésű akcióhoz, amelyhez az idén a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség Tiszta Kárpátalja! című környezetszépítő mozgalma is igazodik - közölte a rendezvényt szervező Földművelésügyi Minisztérium (FM) csütörtökön az MTI-vel.


  Megkezdődött az önkormányzatok előlegkérelmeinek kifizetése

Megkezdődött a településképet meghatározó épületek felújítását támogató pályázaton nyertes önkormányzatok előlegkérelmeinek kifizetése, szeptember első hetében már 182 millió forintot kézhez is kaptak - közölte a Miniszterelnökség agrár-vidékfejlesztésért felelős államtitkársága az MTI-vel.


  Elhunyt Jesch Aladár nyugalmazott okleveles gépészmérnök-geofizikus

Elhunyt Jesch Aladár. A nyugalmazott okleveles gépészmérnök-geofizikus a város díszpolgára volt. Jesch Aladár életének 96. évében, szeptember elsején halt meg. Az egykori önkormányzati képviselőt Nagykanizsa Megyei Jogú Város Önkormányzata saját halottjának tekinti, temetéséről később intézkednek - közölte a gyászhírt a Kanizsa TV.


  Balog: az eredmények megvédéséről lesz szó Kötcsén

Az elmúlt hét év eredményeinek megvédése lesz a fő téma a Somogy megyei Kötcsén, szombaton rendezendő Polgári Pikniken - mondta Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere a találkozót megelőzően újságíróknak.


  Polgári Piknik Kötcsén

Orbán Viktor miniszterelnök érkezik a Polgári Magyarországért Alapítvány rendezvényére, a Polgári Piknikre a kötcsei Dobozy kúriánál 2017. szeptember 2-án. Mellette Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere. MTI Fotó: Varga György


  A közgyűlésen elfogadták sok más mellett a város új településszerkezeti tervét is

Két elegánsan öltözött, kereskedőfeleség csatlakozik Nagykanizsa eddigi köztéri alkotásaihoz egy adományozónak köszönhetően. Az önkormányzat mai, soros közgyűlésén szavazott arról, hogy a Fő út és az Ady utca kereszteződéséhez közel új szobrot állítsanak fel.

FRISS HÍREK

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble