Ma 2017. július 26. szerda,    
Anna, Anikó napja van.    
Látogatók száma : 31984504    


HonlapkeszitesA július 29-i áfonyaszüretre itt jelentkezhet

A szedd magad szüretekre érkező vendégeink minimálisan szedhető mennyisége 2 kg/fő, illetve kizárólag a már lemért gyümölcsből van lehetőség fogyasztani. A kemény és kitartó munkánk eredményét nem kívánjuk néhány potyázó kénye-kedvére kiszolgálni, viszont szeretnénk a friss, organikus áfonya jótékony erejét és a szabad szüreti szedés élményét megosztani minden becsületes látogatónkkal. – írják a minap kitüntetett kertészmérnök által ajánlott ültetvény oldalán.


A http://www.afonyakert.hu/hu/szedd-magad felületen nem csak jelentkezésre van lehetőség. Mind a szedd magad akcióról, mind az áfonyából készült termékekről korrekt tájékoztatást kapunk. És akinek kedve támad, hogy saját kertjébe is telepítsen ebből az egészséges növényből, a tövek vásárlásához, ültetéséhez is kap tanácsokat, vásárolhat tövet. A régi 7-esen közelíthetjük meg Áfonyakertet(PR)2017-07-26 04:46:00


  Az idősebb embereknek receptre kellene kutyát felírni, hogy többet mozogjanak

Egy új brit tanulmány szerint az idősebb embereknek receptre kellene felírni kutyát, hogy gyakrabban kimozduljanak otthonról, a kutyasétáltatás ugyanis az egyik leghatékonyabb módja a fizikai aktivitás megőrzésének.


  A kávézás csökkentheti a szív- és az érrendszeri betegségek miatti halálozás kockázatát

A kávézás csökkentheti egy sor betegség, köztük a szív- és érrendszeri betegségek miatti halálozás kockázatát - állapította meg két friss tanulmány, szerzőik szerint azonban a kávézással együtt járó életstílus is hatással lehet az eredményekre.


  Fotózd le a tűzhelyet nyaralás előtt!

Biztosan veled is előfordult már, hogy az utazás során váratlanul eszedbe jutott a fájdalmas kérdés: biztosan bezártam minden ablakot, lekapcsoltam a tűzhelyet, kihúztam a vasalót, elzártam a központi vízcsapot?


  Kanizsára is betört a legújabb gasztrotrend, a fekete fagyi.

Fekete fagyi fekete kehelyben vagy tölcsérben – megérkezett Kanizsára is az új őrület. Az újfajta fagylalt kókusz ízű, hozzá a fehér csokit ajánlják a szakemberek. Az újdonság a fővárosban és a nyaralóhelyeken nagyon népszerű, hogy Kanizsán állandó kínálatban marad-e, az a fogadtatásától függ.


  Nem volt elég neki az UltraRába

A kedden teljesített 217 km után vasárnap a szárazföldön: a Dél Zala Dombjai Ultra Trail második 100 km-es szakaszának vágott neki Kele „Vidra” Attila, itt lehet követni, merre jár. Az útvonal szépségeivel itt ismerkedhet meg. Forrás: https://www.facebook.com/attila.kele


  Célba értek 217 km után az ultrarábások

Extrém alacsony vízállást leküzdve a tapasztalt 7 kajak-egység tegnap Szentgotthárdból Győrbe érkezett. Mint előre is jelezték, az idén már 3. alkalommal megrendezett leghosszabb európai verseny 30 órás szintideje -50 cm-es vízállás alatt automatikusan növekszik.

FRISS HÍREK

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble