Ma 2017. július 26. szerda,    
Anna, Anikó napja van.    
Látogatók száma : 31984516    


HonlapkeszitesCsaládos táborban töltődhettek fel az elmúlt héten a nagykanizsai reformátusok

Nován a három éves gyerekektől egészen az idősekig mindenki jól érezte magát. Az idei családos tábort a reformáció 500. évfordulója köré építették a szervezők.


"Megvizsgáltuk azt, hogy milyen megújulásra van szüksége az egyénnek. Közösségi, család, gyülekezet, munkahely, párkapcsolati szinten és azt gondolom, hogy egy nagyon szép közösségi élményben is részünk lehetett, hiszen körülbelül 100 ember együtt lehetett. Táncház volt, előadások voltak, közös programok voltak, áhítatok, közös csendességek" - mondta Hella Ferenc református lelkipásztor.

Kanizsa TV - Kanizsa2017-07-26 08:08:00


  NAV-osok jártak az újudvari tévétoronynál – de csak egy ismeretterjesztő program kedvéért

Közúti ellenőrzést is szimuláltak a Szent Rita-táborban. Az önjelölt pénzügyőrök csempészett cigarettát kerestek – és találtak is a gyanús kinézetű, megviselt állapotú autóban. „Volt a légszűrőben, az ülések alatt, a műszerfal mögött, a csomagtartóban és még egy tejesdobozban is” - mondta Kaufmann Máté.


  Püspöki látogatás az újudvari Szent Rita táborban

Varga László, a Kaposvári Egyházmegye nemrégiben felszentelt főpásztora vasárnap érkezett az újudvari hittanos közösséghez.


  Öt hasznos tipp, ha gyermeke táborozni megy

Manapság már szinte minden témában szerveznek nyári táborokat, így talán nem jelent nehézséget megtalálni a gyermekünkhöz leginkább illőt. A kicsik felkészítése, a csomagolás viszont okozhat némi fejfájást a szülőknek, pedig csupán néhány apróságra kell odafigyelnünk, hogy a táborozás valóban pozitív élmény legyen. A K&H gyógyvarázs program a kisgyermekek testi és lelki egészségének elkötelezett támogatójaként összegyűjtötte az öt leghasznosabb tippet, amik segítik a szülőket a felkészülésben.


  Mancsra fel! - Testet, szellemet, lelket építő volt a sormási tábor

Véget ért a sormási Mancsra fel tábor. A zömében 7-10 éves fiataloknak a testet, a lelket és a szellemet egyaránt építő programokat kínáltak a szervezők.


  Pályázati kiírás a pécsi kollégiumi férőhelyek elnyerésére

Nagykanizsa Megyei Jogú Város Önkormányzata a 43/2008.(X.09.) számú helyi rendelete alapján pályázatot ír ki a pécsi felsőoktatási intézményekben tanuló nagykanizsai hallgatók számára biztosított 9 pécsi kollégiumi férőhely elnyerésére.

A pályázat benyújtásának határideje: 2017. augusztus 23.

A részletekért kattintson a város honlapjára.


  Havi 5-10 ezer forintot költenek a szülők különórákra

Az óvodás és kisiskolás gyermekek különóráira a családok nagy része havonta 5-10 ezer forint körüli összeget költ gyerekenként - derül ki a Játéksziget bolthálózat tulajdonosa, a Formatex MTI-hez eljuttatott kutatásából.

FRISS HÍREK

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble