Ma 2017. március 29. szerda,    
Auguszta napja van.    
Látogatók száma : 28722663    


HonlapkeszitesÓvodai jelentkezés - óvodai beíratás 2017

Értesítjük a Kedves Szülőket, hogy a 2017/2018-as nevelési évre (2017. szeptember 1. – 2018. augusztus 31.) vonatkozó óvodai jelentkezésre 2017. április 5 – 6. 8-17 óra között kerül sor. Az óvodai felvétel jelentkezés alapján történik. Óvodába jelentkezhet az okmányai szerint Nagykanizsán, valamint Fűzvölgy, Homokkomárom, Hosszúvölgy, Liszó és Sormás községek területén állandó lakóhellyel, ennek hiányában tartózkodási hellyel rendelkező óvodás korú kisgyermek. A jelentkezés helye a kötelező felvételt biztosító vagy a szülő által választott óvoda. Az óvodai felvételi körzetek jelen közlemény mellékletét képezik.

A további információk a város honlapján.
2017-03-28 08:30:00


  Első alkalommal nyílt fotókiállítás a rozgonyis diákok fényképeiből

A képeket Varga György fotóriporter zsűrizte, aki azt mondta: a fotók közül néhányat ő sem készítene másképp.


  NépmesePontok létrehozására írt ki pályázatot a kormány

A magyar népmesekincs továbbadását és a gyerekek kompetenciafejlesztését szolgáló NépmesePontok létrehozására írt ki pályázatot a kormány csaknem 1,2 milliárd forint értékben.


  Tánc és gyermekjáték - Pintyőke Fesztivál a 18-as jegyében

A szombati volt a 18. és éppen 18 óvoda vett részt a néphagyományokról szóló fesztiválon. A kiskanizsai program ma már regionális, így csaknem 500 pintyőke mutatta meg tudását.


  Játszóház: a húsvétvárás jegyében szervezték meg a szombati programot

Ajtódíszek, tavaszi dekorációk készültek tegnap a tavaszi kézműves játszóházban a HSMK Családi hétvégéjén. A programnak több éves hagyománya van, a Kanizsai Kulturális Központ rendszeresen szervez az intézményeiben az ünnepkörökhöz kapcsolódó foglalkozásokat. Már a mostani program is részben a húsvétról szólt, de az igazi ünnepi készülődésre április 13-án várják az érdeklődőket. Akkor a modern és a hagyományos tojásfestési technikákat is meg lehet majd ismerni - hangzott el a Kanizsa Televízióban.


  Bölcsödenyitogató


  Kupakképek - A város számos intézményében készülnek már az alkotások

Hamarosan kezdődik a kupakképek versenyre, javában készülnek az alkotások. A képeket díjazzák is, de a fő cél a jótékonyság. A Nagykanizsai Család- és Gyermekjóléti Központ kétévente hirdeti meg ezt a versenyt óvodák és iskolák számára. Idén március 29-ig kell a kupakképeket elkészíteni, harmincadikától április ötödikéig pedig a közönségdíjra várják a szavazatokat a központ közösségi oldalán.

FRISS HÍREK

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble