Ma 2017. március 29. szerda,    
Auguszta napja van.    
Látogatók száma : 28722675    


HonlapkeszitesZakó a parlamentbe tart

Zakó László indul a zalai 3-as számú választókerületben a 2018-as országgyűlési választásokon a Jobbik színeiben. Az 57 éves politikus előbb a Kisgazdapárt és a MIÉP képviselője volt a Parlamentben, majd 2010 és ’14 között a Jobbiké. Jelenleg a párt regionális igazgatója. Zakó László azt mondta: a Jobbik ezzel a bejelentéssel megkezdte a kampányt.


„A társadalom megítélése a Jobbikkal kapcsolatban egyáltalán nem olyan elutasító, mint ahogy azt terjesztik rólunk. A klasszikus lakossági fórumon való beszélgetést szeretnénk kiterjeszteni utcai, közterületi találkozásokkal, szeretnénk az emberekhez a saját – bár a kormánypárthoz képest szegényebb lehetőségeink mentén – Hazai Pálya újságunkkal eljutni. Lesz választókerületi újságunk. A megye problématérképét újra rajzoltuk, mi tisztában vagyunk azzal, mi érdekli az embereket, szeretnénk hathatós segítséget nyújtani" - mondta Zakó László a Jobbik Magyarországért Mozgalom regionális igazgatója.

Kanizsa TV - Kanizsa2017-03-18 05:57:00


  Sajtóreggelivel várták a helyi sajtó képviselőit az mszp-sek

„Minden évben tanultunk önöktől valamit, néha még le is szidtak bennünket keményen”- hangzott el azon a sajtóreggelin, amelyet az MSZP helyi szervezete rendezett a média munkatársainak március 15-én. A hagyományos alkalmon Böröcz Zoltán, a városi szervezet elnökségi tagja elmondta: a sajtó szabadsága az egyik legfontosabb érték minden polgári demokráciában. Tapasztalatai szerint a rendszerváltás óta a sajtó mindig kritikus volt a hatalommal szemben, az ellenzékkel pedig valamelyest elfogult. Szerinte manapság ez már nem így van - hangzott el a Kanizsa Televízióban.


  Az Innovációs és Informatikai Kabinet bemutatkozása Nagykanizsán

Hagyományteremtő céllal tartotta meg Nagykanizsán első vidéki bemutatkozó estjét a Fidelitas Innovációs és Informatikai Kabinete. A helyi csoport vezetőségével közösen szervezett rendezvényen előadást tartott az IIK két vezetőségi tagja a magyarországi IT ágazatról, a szektort érintő kormányzati stratégiákról, a Kabinet munkájáról, melyet kötetlen beszélgetés követett az informatikai oktatásról, és a szektorban való elhelyezkedési lehetőségekről. A megjelenteknek lehetősége volt az elnökhelyettesek által biztosított virtuális valóság szemüvegeket kipróbálni.


  Az Erzsébet téri parkolási díjak újragondolását javasolja a Jobbik

A belvárosi közlekedés és az Erzsébet téri parkolási díjak újragondolását javasolja a Jobbik. Erről Zakó László, a térség jobbikos regionális igazgatója, valamint Gábris Jácint, a párt önkormányzati képviselője beszélt sajtótájékoztatón.


  A Jobbik szeretné leváltani a Fideszt 2018-ban

Zakó László a térség jobbikos regionális igazgatója első alkalommal szervezte meg a média munkatársai számára a sajtóreggelivel összekötött sajtótájékoztatót. A politikus hangoztatta: szélesebb társadalmi réteg felé szeretnének nyitni, pártjuk ugyanis egy tenni akaró, a korrupció árnyékától mentes szervezet, céljuk pedig, hogy megnyerjék a jövő évi választásokat.


  Horváth Jácint (DK) Nagykanizsa 2017-es költségvetéséről

A múlt héten fogadta el Nagykanizsa Megyei Jogú Város közgyűlése a város 2017. évi költségvetését. A költségvetést egyes képviselőtársaim úgy minősítették, hogy „minden idők legjobb költségvetése”. Azonban a költségvetésben, és annak bevételi oldalán komoly aggályok adódnak, amelyek miatt ez a költségvetés sokkal inkább a működési tartalékok felélésének költségvetése, szerintem az elmúlt évek egyik legsötétebb prognózisa - jelentette ki Horváth Jácint a Demokratikus Koalíció helyi képviselője mai sajtótájékoztatóján .


  Jobbik: Vannak a vidék fejlődésének korlátai

Ezt mondták a Jobbik politikusai Nagykanizsán. Zakó László regionális igazgató, Völgyi Zoltán, a párt Zala megyei képviselője és Magyar Zoltán, az Országgyűlés mezőgazdasági bizottságának alelnöke szerint nincs jó helyzetben a vidéki Magyarország.

FRISS HÍREK

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble