Ma 2017. február 27. hétfő,    
Ákos, Bátor napja van.    
Látogatók száma : 27878500    


HonlapkeszitesAz Erzsébet téri parkolási díjak újragondolását javasolja a Jobbik

A belvárosi közlekedés és az Erzsébet téri parkolási díjak újragondolását javasolja a Jobbik. Erről Zakó László, a térség jobbikos regionális igazgatója, valamint Gábris Jácint, a párt önkormányzati képviselője beszélt sajtótájékoztatón.


Zakó László szerint, miközben Nagykanizsa a Klímaszövetség első magyarországi tagja, addig főleg reggelente és délutánonként elképesztő mennyiségű károsanyag-kibocsátással járó forgalmi dugó van a belváros egyes részein. A politikus hozzátette: Keszthelyhez hasonlóan Kanizsán is nehéz közlekedni ezekben az időszakokban.

Gábris Jácint pedig azt mondta: a belvárosi forgalmi rendet már többször szóvá tette a közgyűléseken, de felvetéseinek eddig nem volt foganatja. „Számos javaslatot, konkrét javaslatot tettünk, amelyre pozitív válasz érkezett a szakosztályok részéről, tehát átgondolt és megfontolt javaslatot tettünk le az asztalra. Másrészt polgármester úr is a prioritások között említette például a Zrínyi utca Ady utcára történő átkötését, tehermentesítve a forgalmat. Csodálkozunk, hogy például a 2 milliárd forintos keret – ami erre alkalmas lett volna – mégse volt elég arra, hogy betervezzék ezeket a nagyon-nagyon fontos beruházásokat” - fogalmazott Gábris Jácint.

Kanizsa TV - Kanizsa2017-02-23 04:50:00


  A Jobbik szeretné leváltani a Fideszt 2018-ban

Zakó László a térség jobbikos regionális igazgatója első alkalommal szervezte meg a média munkatársai számára a sajtóreggelivel összekötött sajtótájékoztatót. A politikus hangoztatta: szélesebb társadalmi réteg felé szeretnének nyitni, pártjuk ugyanis egy tenni akaró, a korrupció árnyékától mentes szervezet, céljuk pedig, hogy megnyerjék a jövő évi választásokat.


  Horváth Jácint (DK) Nagykanizsa 2017-es költségvetéséről

A múlt héten fogadta el Nagykanizsa Megyei Jogú Város közgyűlése a város 2017. évi költségvetését. A költségvetést egyes képviselőtársaim úgy minősítették, hogy „minden idők legjobb költségvetése”. Azonban a költségvetésben, és annak bevételi oldalán komoly aggályok adódnak, amelyek miatt ez a költségvetés sokkal inkább a működési tartalékok felélésének költségvetése, szerintem az elmúlt évek egyik legsötétebb prognózisa - jelentette ki Horváth Jácint a Demokratikus Koalíció helyi képviselője mai sajtótájékoztatóján .


  Jobbik: Vannak a vidék fejlődésének korlátai

Ezt mondták a Jobbik politikusai Nagykanizsán. Zakó László regionális igazgató, Völgyi Zoltán, a párt Zala megyei képviselője és Magyar Zoltán, az Országgyűlés mezőgazdasági bizottságának alelnöke szerint nincs jó helyzetben a vidéki Magyarország.


  Jobbik: Már 2018-ra készülnek

Súlyos problémák vannak az országban, erről beszélt nagykanizsai sajtótájékoztatóján a Jobbik regionális igazgatója. Zakó László elmondta: a 2016-os év nem volt kedvező sem nekik, sem az országnak.


  Teleki László évértékelője

2016-ban tovább nőtt a társadalmi különbség a szegények és a gazdagok között Magyarországon – mondta évértékelőjében Teleki László országgyűlési képviselő.


  A módosított parkolási rendeletről

Decemberben fogadta el a kanizsai közgyűlés az új parkolási rendeletét, melynek nyomán a Magyarország legdrágább fizető parkoló zónája alakult ki az Erzsébet téren. A város ezzel bekerült az országos híradásokba, nem éppen pozitív fényben – mondta mai sajtótájékoztatója elején Horváth Jácint a Demokratikus Koalíció helyi önkormányzati képviselője.

FRISS HÍREK
18:53 - Oscar-lázban

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble