Ma 2017. május 30. kedd,    
Zsanett, Janka napja van.    
Látogatók száma : 30394107    


HonlapkeszitesKirály Női Klub: Mozgás,fogyás,egészség
2017-05-27 15:32:00


  Meghívó: Hősök Napja


  Az 1956-os forradalom az olajiparban

A Magyar Olaj- és Gázipari Múzeum (MOGIM) Papp Simon Népfőiskola Tagozata együttműködve Lovászi Község Önkormányzatával Lovásziban tartja a soron következő kihelyezett rendezvényét.

Horváth Róbert – Srágli Lajos – Tóth János Az 1956-os forradalom az olajiparban című könyvét Kiss Bódog Zoltán, a Magyar Politikai Foglyok Szövetsége (POFOSZ) Zala megyei Szervezetének elnöke mutatja be június 1-jén, csütörtökön 18 órakor a Lovászi Olajbányász Művelődési Házban.


  Átlagosan 2-5 ezer forintot költenek a szülők gyereknapi meglepetésre

Tíz magyar családból kilencben ünneplik a gyereknapot május utolsó vasárnapján, a szülők átlagosan 2-5 ezer forintot költenek gyereknapi meglepetésre -  derül ki a Játéksziget bolthálózat tulajdonosa, a Formatex és a Regio Játékkereskedelmi Kft. külön-külön végzett, MTI-hez eljuttatott kutatásaiból.


  Ella 100 – Náray Erika & Budapest Jazz Orchestra koncertje

A népszerű hazai színész- és énekesnő, Náray Erika érkezik városunkba a Budapest Jazz Orchestrával és Szolnoki Péterrel kiegészülve, hogy Ella Fitzgerald legnagyobb slágereit elevenítsék fel. A jazz nagyasszonyának dalaiból összeállított zenés estre május 29-én, 19 órakor kerül sor a Hevesi Sándor Művelődési Központban.


  Indul az 5. MOL Nagyon Balaton eseménysorozata

Indul az 5. MOL Nagyon Balaton, amely nagyfesztiválokat, különleges programokat, világsztárokat és több száz hazai előadót, valamint gasztronómiai élményeket ígér idén nyárra. A szervezők közlése szerint 30 eseményre egymilliónál is több turistát várnak.


  IX. Kanizsai Sárkányhajó Roadshow

FRISS HÍREK
05:20 - Véradás

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble