Ma 2017. április 24. hétfő,    
György napja van.    
Látogatók száma : 29398345    


HonlapkeszitesGyermek-elsősegélynyújtó tanfolyam szülőknek
2017-04-20 13:28:00


  Város Napja huszonharmadszor


  Rekorddöntésekkel készül Kanizsa a város napjára

Raklapfestésben és párnacsatában is szeretnének magyar rekordot dönteni a nagykanizsai város napjához kötődő Kanizsafest szervezői a jövő hét végén tartandó négynapos eseménysorozaton.     

A programokat ismertető sajtótájékoztatón Dénes Sándor polgármester (Fidesz-KDNP) úgy fogalmazott: a tavaly már négynapossá bővített rendezvény a város egyik legnagyobb ünnepe. A legkisebbektől a legidősebbekig mindenki számára kínálnak kikapcsolódási lehetőséget az április 27-én induló Kanizsafesten, amely az összetartozást, a közösségépítést, az együttlétet szolgálja. A programsorozat keretében, díszközgyűlésen adják át pénteken a város kitüntető címeit is, ahogy az már szintén régóta hagyomány - tette még hozzá.


  Borverseny lesz Miklósfán

A Dr. Kotnyek István Miklósfai Kertbarát Kör szeretettel meghívja Nagykanizsa és környéke bortermelőit a 2017.04.30-án 17 órai kezdettel tartandó borversenyére. Az eredményhirdetés után vacsorával várjuk az indulókat.

Nevezni fajtánként 2 db palack borral kell, aminek díja tagoknak 500 Ft/ fajta, egyesületen kívülieknek 800 Ft/ fajta.


  Város Napja huszonharmadszor  Idén is lesz ökumenikus imaséta

A tavalyi ökumenikus imahét és zarándoklat sikerét követően kétségtelen volt, hogy a kezdeményezés nem marad folytatás nélkül. A gyülekezetek tagjai idén is felkerekednek, hogy együtt imádkozzanak a városért és annak lakóiért. A programot április 22-én, szombaton rendezik meg.


  Utca Tánc Fesztivál

Új névvel és még gazdagabb programkínálattal rendezi meg az Eraklin Táncklub a KanizsaFest negyedik napját.

FRISS HÍREK
07:29 - Véradás

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble