Ma 2017. április 24. hétfő,    
György napja van.    
Látogatók száma : 29398253    


HonlapkeszitesMellen ütötték az MSZP-s képviselő lányát aláírásgyűjtés közben

Egy férfi megtámadta Teleki László MSZP-s parlamenti képviselő lányát Nagykanizsán aláírásgyűjtés közben - írtja az Indexen Dull Szabolcs.


Teleki László azt mondta az Indexnek, hogy a 22 éves lánya éppen a nagykanizsai vásárcsarnok előtt kampányolt a miniszterelnök-jelöltjüknek, Botka Lászlónak, amikor egy férfi megjelent, és a tudomása szerint felháborodva kérdőre vonta őket, mit keresnek ott a szocialisták. Majd mellen ütötte a 22 éves lányát.

Több szocialista is ott kampányolt, szemtanúja volt az esetnek. A férfi őket nem támadta meg, ezután gyorsan elsietett a helyszínről.

Teleki László lánya feljelentést tesz a rendőrségen a támadás miatt.

Korábban a nolimpiás aláírásgyűjtés alatt többször is előfordult, hogy aktivistákat támadtak meg. Az MSZP most Botka László „Fizessenek a gazdagok!” kampányának gyűjt aláírásokat országszerte.

A teljes írás itt olvasható.

 

Fotó: Teleki László és Kanizsa rendőrkapitánya dr. Molnár József egy

nol.hu

képen.2017-04-24 17:05:00


  Nem adott elsőbbséget: ketten súlyosan, hárman könnyebben sérültek

Az elmúlt 24 órában a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén egy súlyos sérüléssel és két anyagi kárral járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.


  Eltörte a pultos nő ujját

A nagykanizsai rendőrök vádemelést javasoltak egy 20 éves helyi fiatalember ellen. A gyanú szerint 2016. december 16-án 23 óra körüli időben Nagykanizsán, a pultos kiküldte a gyanúsítottat és annak barátait egy vendéglátóhelyről, mert hangoskodtak és zavarták a vendégeket. A férfi a szóváltást követően úgy megszorította a nő egyik ujját, hogy eltört - közölte honlapján a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.


  Halálos ütések - Álmában támadt a sértettre

2017. április 24-én kezdi tárgyalni a Zalaegerszegi Törvényszék a zalai megyeszékhelyen 2016 nyarán történt gyilkosságot. A vád szerint a 31 éves férfi egy vascsővel több alkalommal is olyan súlyosan bántalmazta az alvó sértettet, hogy az belehalt.


  Riasztó gondolatok - Piásan is lehet vezetni?

Egy hazai felmérés aggasztó adatokat közölt az úgynevezett z-generáció közlekedésbiztonsági elképzeléseiről. A mintegy ötezer kamasz körében végzett vizsgálat szerint a magyar fiatalkorúak 46,4 százaléka úgy véli, hogy egy sör elfogyasztása után még a volán mögé lehet ülni. Kanizsán azonban nem ennyire riasztó a helyzet, állítják a szakemberek.


  Egy 62 éves férfi szeszes italt fogyasztott vezetés előtt Nagykanizsán

Járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozott a Nagykanizsai Rendőrkapitányság egy 62 éves férfi ellen, aki 2017. április 4-én 15 óra 42 perckor Nagykanizsán, a Csengery úton ittas állapotban közlekedett egy kisteherautóval.


  Kizuhant egy lány az emeletről Zalaegerszegen, nyomoznak az ügyben

Nyomozás indult Zalaegerszegen, miután egy társasház második emeleti erkélyéről az utcára zuhant és életveszélyesen megsérült egy 17 éves lány - erősítette meg az MTI-nek a Zalai Hírlap információját pénteken a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

FRISS HÍREK
07:29 - Véradás

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble