Ma 2017. július 26. szerda,    
Anna, Anikó napja van.    
Látogatók száma : 31984488    


HonlapkeszitesPályafutása eddig legjobbját úszta 100 gyorson a nagykanizsai Molnár Flóra

A fiatal sportoló vasárnap a 4x100-as női gyorsváltó csapat tagjaként ugrott medencébe. A lányok csak egy hajszállal maradtak le a döntőről, és végül a 9. helyen végeztek. Flóra azonban kitett magáért: 100 gyorson megúszta eddigi legjobb idejét 54,93-mal.


A versenyt édesapja a helyszínen nézte végig, és a kiesés ellenére is nagyon büszke lányára. Molnár Flóra a vizes vb-n pénteken és szombaton is medencébe ugrik 50 pillangón, illetve gyorson.

"A 4X100-as női gyorsváltó első tagjaként Molnár flóra hatalmas egyéni csúcsot úszott. Ez számára nagy boldogságot adott, számomra, mint az apukája rendkívüli örömet. És a helyszínen átélni, abban az atmoszférában, abban a katlanban óriási. Mindenkinek kívánom, hogy legyen ott" - mondta Molnár Ferenc, Molnár Flóra olimpikon édesapja.

Kanizsa TV - Kanizsa2017-07-26 04:55:00


  A nemzeti tizenegy és a karosi öregfiúk

Ha a pályára lépnek, elfeledkeznek az életkorukról a magyar labdarúgó-válogatott egykori klasszisai.


  Móricz Kupa: a Bajcsy-Zsilinszky csapata a győztes

2014 után új győztest avattak a 44. Móricz Kupa, a kiskanizsai utcák, terek kispályás labdarúgó-bajnokságának keretében, hiszen a Bajcsy-Zsilinszky csapata (képünkön) a döntőben végül 8-0-ra győzte le a Bajcsai utca legénységét, mely az előző három kiírást nyerte meg a kiskanizsai műfüvesen. A harmadik a Szepetneki utca lett. Fotó: Polgár László.

P.L.


  Vasárnap áll először a budapesti vizes vb-n rajtkőre a kanizsai Molnár Flóra

Vasárnap úszik először a vizes vb-n Molnár Flóra. A kanizsai olimpikon a váltóval kezd, egyéni számaiban pedig jövő pénteken és szombaton indul. Tegnap érkezett meg Budapestre, előtte egy berlini edzőtáborban csiszolta úszástechnikáját.


  Labdarúgás: Lendván játszott az UFC

Az új bajnoki szezonra készülődvén lejátszotta második felkészülési mérkőzését is a megyei első osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő UFC Nagykanizsa együttese, ellenfelük a szlovéniai Lendván a helyi Nafta 1903 legénysége volt.


  Folytatódtak a lovas versenyek - A régió és a megye legjobbjait keresik

A jubileumi Military után ismét benépesült a Csónakázó-tó melletti lovaspálya a hétvégén. Szombaton folytatódott a Zala megyei gyermekügyességi bajnokság. A versenyen öt kategóriában bizonyíthatott hét egyesület lovasa.


  Rudolf Tamás megnyerte korosztálya versenyét a 24 órás ultrafutó világbajnokságon

A kanizsai sportoló megnyerte korosztálya versenyét, abszolútban pedig a nyolcadik helyen végzett.

FRISS HÍREK

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble