Ma 2017. május 30. kedd,    
Zsanett, Janka napja van.    
Látogatók száma : 30394025    


HonlapkeszitesMegyei I. osztályú foci: gólokkal nem spóroltak a kanizsaiak...

UFC Nagykanizsa - Türje SE 10-1 - A vendégek a második félidőre nem tudtak kiállni, a találkozó félbeszakadt
Zala megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság, 29. forduló. Nagykanizsa, 100 néző.

Nagykanizsa: Szabó Á. - Boros, Zsirai A., Csáki, Kulcsár O., Gerencsér A., Kulcsár R., Zsirai P., Szalai D., Kisharmadás G., Péntek. Vezetőedző: Gombos Zsolt.

Sportszakmai értelemben a mérkőzésről sok érdemlegeset írni nem érdemes, ahogy azt megtudtuk, a türjeiek négy sérült játekosa mellett többen munkahelyi elfoglaltság miatt nem tudták vállalni a meccset. A hazaiak pedig tették a dolgukat, az UFC mint listavezető termelte a gólokat a sereghajtó ellen.


A szünetben a türjeiek azt a tájékoztatast adták, annyi sérüléssel bajlódó játékosuk van, hogy nem tudják folytatni a találkozót, a játékvezető pedig beszüntette a mérkőzést...

A gólszerzők addigi érdemeit ne vegyük el, rögzítsük, hogy szünetig Szalai Dániel (3), Zsirai Péter (3), Péntek Adrián (2), Csáki József, Kisharmadás Gábor, illetve Szép Mór talált a kapuba.

***

Horváth-Méh Kiskanizsai Sáskák SE (10.) - Lenti TE Sport 36 (4.) 3-3 (0-1)
Zala megyei I. osztályú labdarúgó-mérkőzés, 29. forduló. Kiskanizsa, 100 néző. Vezette: Kocsondi (Lapath, Lebeda). G.: Pál M. (62.), Piecs (66.), Dolmányos (76.), illetve Hermán (45.), Balog M. (52.), Kondákor (73.)
Kiskanizsa:
Munkácsi - Ganzer, Piecs, Mulasics, Ötvös, Dolmányos, Beck, Csordás, Pál M., Póka, Varga K. (Németh R., 73.). Vezetőedző: Sneff Ferenc.

A harmadik heyért is hajtó Lenti a hazaiak szempontjából a legkellemetlenebb pillanatban, az első félidőben szerzett vezetést, amit a második játékrész elején meg is toldottak eggyel. Innen állt fel a Sáskák, s hogy volt bennük erő mentálisan is, azt az is mutatja, hogy a lentiek harmadik góljára is tudtak válaszolni...

P.L.2017-05-29 13:50:00


  A dobogó legfelső fokára állhattak a kanizsai sportlövők

A hétvégén került sor a Magyar—Szlovén MK Liga ez évi 3. fordulójára a Gellénházi SZK szervezésében. Az indulóknak 50 méteres pályán egyéni és csapatversenyben kispuskával, fekvő testhelyzetből 30 lövéses versenyszámban kellett bizonyítaniuk tudásukat.


  Zalakarosi sakkfesztivál - Ukrán siker, Rapport második

Az ukrán Alekszander Zubov nyerte a 36. zalakarosi sakkfesztivál fő versenyét, amelyen a hozzá hasonlóan hét pontot gyűjtő Rapport Richárd lett a második.


  Sportműsor: tét van a zöld gyepen és a medencében

Sportműsor - Nagykanizsa május 26-28.
Május 27., szombat:
Asztalitenisz:
NB I Nyugati csoport, nők: Gejzír Kanizsa Kft. Kanizsa Sörgyár SE (1.) - Komló Sport (3.), Bolyai-iskola, 11 óra
Labdarúgás: Megyei I. osztály: UFC Nagykanizsa (1.) - Türje SE (15.), Olajbányász-stadion, 17 óra
Vízilabda: OB I B, rájátszás a 9-14. helyért: Kanizsa VSE (10.) - YBL WPC (11.), Városi uszoda, 11 óra


  Vízilabda OB I B: éles meccs előtt állnak

Kanizsa VSE (10.) - UVSE II (11.) 12-8 (3-1, 3-1, 2-2, 4-4)
OB I B-s vízilabda-mérkőzés, rájátszás a 9-14. helyért, 5. forduló. Nagykanizsa, 40 néző. Vezette: Mucskai, Balázs G.
Kanizsa:
Kiss Cs. - Bakó 3, Kaszper dr. 1, Szepesi 2, Kéri, Molnár D. 2, Albert 2. Csere: Pelle (kapus), Virt M., Kis Zs. 1, Cserdi I, Skriba 1. Edző: Simonka Ferenc.

A kanizsaiak vízilabdázók utolsó három rájátszásbeli meccsüket hazai környezetben vívják, ebben volt az UVSE elleni a második a sorban. Az odavágón 10-10-es döntetlen született, így az esélyek nem voltak rosszak a házigazdák szempontjából.


  Vízilabda OB I B: javítottak

Kanizsa VSE (10.) - MAFC '111" (12.) 12-5 (4-1, 2-0, 2-3, 4-1)
OB I B-s vízilabda-mérkőzés, rájátszás a 9-14. helyért, 4. forduló. Nagykanizsa, 30 néző. Vezette: Balázs G., Sikter.
Kanizsa:
Pelle - Bakó 2, Kaszper dr. 2, Kéri 2, Molnár D. 2, Cserdi. 2, Albert 2. Csere: Virt M., Gulyás, Kis Zs., Skriba. Edző: Simonka Ferenc.

A hazaiak gyorsan döntésre szerették volna vinni a találkozót, igyekeztek is mielőbb elhúzni ellenfelüktől.


  Kötélugrás: nem voltak híján az ezüstöknek...

Egerben rendezték a kötélugrók BOSCH Kis és Nagy Mesterek Tornáját és a Demó Kupát és a Szan-Dia FSC kötélugrói értékes második helyezésekkel térhettek haza.

Szabó Péter (képünkön a dogogó második fokán) a férfi nagymesterek 30 másodperces gyorsaságiján 87 lépéssel lett második, a 180 mp gyorsasági alatt 404 lépéssel ért el második helyet, a szabadon választott gyakorlata is második helyezést ért, így összetettben is ezüstérmes helyen végzett.

A Szan-Dia FSC csapata (Erdélyi Lujza, Erdélyi Sára, Sipos Dorka, Ágoston Barbara, Ujj Viktória, Marton Julcsi, Kovács Emese, Horváth Patrik, Szabó Péter, Csermák Tamás, Fritz Dániel és Kalmár Kristóf) szintén a második helyezett lett. A demós gyakorlatot a gálára is felkérték és annak alkalmával is remek gyakorlatot mutatott be az együttes.

FRISS HÍREK
05:20 - Véradás

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble