Heti horoszkóp: (2017. dec. 8. - 2017. dec. 15.)

2017. dec. 8.
Kos (III. 21. - IV. 20.): 
Szerencsére megtalálta életében a mindennapok biztonságát. Semmi pénzért se hagyja el a meleg, nyugodt családi fészket.
Bika (IV. 21. - V. 21.): 
Karácsonyig intsen búcsút annak az időszaknak, ami megnehezítette a mindennapjait. Továbbra is vértezze fel magát gyógyteákkal.
Ikrek (V. 22. - VI. 21.): 
Mostanában az álmodozásnál többre értékeli a kézzelfogható valóságot. Ennek ellenére, értékelje a párja hasonló jellegű megnyilvánulását..
Rák (VI. 22. - VII. 22.): 
Törekedjen arra, hogy legyen az életében egy olyan személy, aki esténként hazavárja. Hosszú távon a függetlenség is nyugtalanító lehet.
Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.): 
Nem számíthat zökkenőmentes napokra. Egy bevásárlás során éri a bosszúság. Ne hagyja magát, ha kell, szálljon vitába.
Szűz (VIII. 24. - IX. 22.): 
Nincs tisztában azzal, hogy szinte kincseket ér a párkapcsolata. Szép szavakkal csodás meglepetéseket hozhatnak egymás életébe.
Mérleg (IX. 23. - X. 23.): 
Álmodozzon gyakrabban. Képzelje el, milyen érzés lenne, ha valaki féltve őrizné az álmait. Ha tetszene, akkor tegyen is érte valamit.
Skorpió (X. 24. - XI. 22.): 
Szerencsés csillagzat őrködik a párkapcsolata felett. Nem kell harcolnia, és semmiről sem kell lemondania a boldogságáért.
Nyilas (XI. 23. - XII. 21.): 
Jól kiegészítik egymást a párjával. Figyelembe veszik, ki mit szeretne. Ha ön autózni, akkor ő biciklizni, és ez fordítva is igaz.
Bak (XII. 22. - I. 20.): 
Kitartó és erős egyéniségével mindig véghezviszi az akaratát. Lazuljon el, mert az adventi várakozás idején erre nem lesz szüksége.
Vízöntő (I. 21. - II. 19.): 
Fiatalodjon meg testben és lélekben. Ne legyen szőrszálhasogató a családjával még akkor sem, ha megérdemelné.
Halak (II. 20. - III. 20.): 
Gyöngédséggel mindent elér, amit csak akar. Ha kell, felolvasztja még a jégcsapot is maga körül. Tartsa meg ezt a szokását minél tovább.