Heti horoszkóp: (2017. nov. 10. - 2017. nov. 17.)

2017. nov. 10.
Kos (III. 21. - IV. 20.): 
Ha túlságosan távolságtartó, akkor sohasem tudja meg, hogy mit gondolnak önről az ismerősei. Persze az is lehet, jobb, ha nem is tudja.
Bika (IV. 21. - V. 21.): 
Ha gond van a munkakedvével, és nincs ereje nekiállni semminek sem, csak egyet tehet: programozza be magának tudatosan a teendőket.
Ikrek (V. 22. - VI. 21.): 
Mostanában csupa izgalom az élete, pedig hol van még karácsony! Ne sürgesse az idő múlását, szalad az, magától is.
Rák (VI. 22. - VII. 22.): 
Mielőtt házasságra adja a fejét, kérdezze meg a csillagok véleményét. Semmi esetre se mondjon le a saját elképzeléséről és szokásairól.
Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.): 
A csillagok állása szerint lehet, hogy önben van a hiba. Egyre csak idegesíti a párja nyugalma, ahelyett, hogy megdicsérné ezért.
Szűz (VIII. 24. - IX. 22.): 
A hosszú téli estéket a tévézés helyett töltse el álmodozással. Ez nem kerül pénzbe, és nem bánt meg vele senkit sem.
Mérleg (IX. 23. - X. 23.): 
Szerencséjére mostanában nem izgatja fel semmi. Még az sem, ha a munkatársai irigykednek a legújabb ruhakölteményére.
Skorpió (X. 24. - XI. 22.): 
A bolygóállások szerint nem ártana, ha a hétvégén kissé visszafogná magát. A kritizálás helyett inkább dicsérgesse a párja képességeit.
Nyilas (XI. 23. - XII. 21.): 
Bizonyára tapasztalja, mennyire elégedettek önnel a barátai. Kész jelenségnek tartják, ahogyan bevonul a törzskávézójukba.
Bak (XII. 22. - I. 20.): 
Ragyogó ötletekkel lepik meg a hétvégén az ismerősei. Ne sajnálja a pénzt a kis kiruccanásra, mert felvillanyozza érdeklődését valaki.
Vízöntő (I. 21. - II. 19.): 
A hétvégén ön lesz az igazságosztó a családban. A felállás szerint a harciasak hegyet akarnak mászni, a higgadtabbak meg kerékpározni.
Halak (II. 20. - III. 20.): 
A család nyugalma érdekében döntse el végre, hogy akar-e fogyókúrázni, vagy sem. A késő esti vacsorázás ragályos lehet mindenkire.