Heti horoszkóp: (2018. ápr. 13. - 2018. ápr. 20.)

2018. ápr. 13.
Kos (III. 21. - IV. 20.): 
Ne gondoljon folyton a múltban történt sikertelenségeire. Csak úgy tud előbbre lépni, ha nem vesz azokról többé tudomást.
Bika (IV. 21. - V. 21.): 
Ha a párkapcsolata alakulásában számíthat Vénusz segítségére, akkor önnek már nem lesz semmi gondja. Csak a párja szavaira hallgasson.
Ikrek (V. 22. - VI. 21.): 
Szereti a kihívásokat. Olyannyira, hogy a bőség zavarában szinten választani sem tud a kínálkozó lehetőségek közül.
Rák (VI. 22. - VII. 22.): 
Nemcsak az időjárás, hanem érzelmi élete terén is változékony napokra számíthat. Ezúttal nem a párját, hanem saját magát kell féken tartania.
Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.): 
Pénzügyei továbbra is jól alakulnak. Szerencsére nem kell plusz munkát vállalnia azért, hogy meg tudják oldani a régóta esedékes bútorcserét.
Szűz (VIII. 24. - IX. 22.): 
Bármi megtörténhet önnel ezekben a napokban. Egy pillanatnyi ötletétől vezérelve 180 fokos fordulatot vehet az eddigi elgondolása.
Mérleg (IX. 23. - X. 23.): 
Örömteli pillanatok részese lehet hamarosan. A szívügyei nyugvópontra jutnak, az anyagiakkal pedig nem kell törődnie.
Skorpió (X. 24. - XI. 22.): 
A szabadidővel kapcsolatos formabontó ötleteit a kelleténél sokkal jobban díjazzák a barátai. Mindenesetre egyeztesse a kimenő idejét a párjával.
Nyilas (XI. 23. - XII. 21.): 
Még nem érkezett el a május, de önt máris romantikus érzelmek kerítik a hatalmukba. Ne fogja vissza magát, álmodozzon, ahogy jól esik.
Bak (XII. 22. - I. 20.): 
A bolygók szerint komoly változásokra számíthat a magánéletében. Fogadja magabiztosan az újdonságokat, és örüljön a sikernek.
Vízöntő (I. 21. - II. 19.): 
Elmúltak az ünnepek, de ez még nem jelenti azt, hogy nyugodtan ülhet otthon a babérjain. Ajándékozza meg szép szavakkal a kedvesét.
Halak (II. 20. - III. 20.): 
Az eddigieknél sokkal többet beszéljen a vágyairól a párjának. Hisz tudja, ha gyakran kimondja, az már fél siker a megvalósuláshoz.