Heti horoszkóp: (2018. aug. 11. - 2018. aug. 17.)

2018. aug. 10.
Kos (III. 21. - IV. 20.): 
Fáradt, nehezen tud reggelente kikelni az ágyból. Lassabban megy a munka, folyamatosan küzd a határidőkkel. Nyugalomra, meghittségre vágyik, amit megtalál otthonában.
Bika (IV. 21. - V. 21.): 
Egyre jobban idegesítik a monoton feladatok. Szakmai kihívásokra vágyik. Tegyen lakatot a szájára. Ne éljen vissza azzal, ha valaki bizalmába avatja. Bánjon óvatosan a kritikus szavakkal!
Ikrek (V. 22. - VI. 21.): 
Hangulata szeszélyes. Az egyik percben lehangolt, a másikban pedig jókedve nem ismer határokat. Ha feszültség van a levegőben munkahelyén, idejében tisztázzák a nézeteltéréseket.
Rák (VI. 22. - VII. 22.): 
Figyelmetlen, gondolatai gyakran elkalandoznak. Különösen az aprólékos feladatokhoz nincs türelme. Kevésnek érzi az időt, amit szeretteivel töltött az elmúlt hetekben.
Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.): 
Nagy hangsúlyt fektet arra, hogy csak minőségi munkát adjon ki a kezéből. Ha kell, túlórázik a jobb eredmény érdekében. Magánéletében több szabadságra vágyik. Találkozzon rég nem látott barátaival.
Szűz (VIII. 24. - IX. 22.): 
A csapatmunka helyett most szívesebben dolgozik egyedül. Esténként fáradtan ér haza, nincs kedve a családi programokhoz. Tanuljon meg nemet mondani! Ne akarjon mindenkinek megfelelni.
Mérleg (IX. 23. - X. 23.): 
Könnyen dühbe gurul, ha megzavarják munka közben. Nehezen viseli, ha valaki a feladatok helyett inkább a pletykákkal foglalkozik. Ne lássa borúsan a világot! Vegye észre az élet apró örömeit!
Skorpió (X. 24. - XI. 22.): 
Kapcsolatai összekuszálódnak munkahelyén és magánéletében is. Olyan emberekben csalódik, akikért eddig tűzbe tette volna a kezét. Kedvese társaságában lel békére és nyugalomra.
Nyilas (XI. 23. - XII. 21.): 
Sok feladat szakad a nyakába, ám szerencsére örömmel és jókedvűen dolgozik. Úgy érzi, hegyeket lenne képes megmozgatni. Vidám estéket tölt el barátaival, kedvesét se hagyja otthon.
Bak (XII. 22. - I. 20.): 
Kreatív ötleteivel hatékonyabbá teszi a munkahelyi folyamatokat. Felettesei dicsérete nem marad el. Mozduljon ki a hétvégén otthonából. A feszültséget vezesse le egy táncos buliban.
Vízöntő (I. 21. - II. 19.): 
Céltudatos, mindig pontosan tudja, mit akar elérni. Új feladatokkal bízzák meg munkahelyén, az akadályokat könnyedén veszi. Véleményét diplomatikusabban fogalmazza meg.
Halak (II. 20. - III. 20.): 
Ha nem motivált munkájában, könnyen feszültté válik. Magánélete problémákkal teli. Úgy érzi, összecsapnak feje felett a hullámok. Ha egyedül nem tudja megoldani a helyzetet, kérjen tanácsot barátaitól.