Heti horoszkóp: (2018. dec. 7. - 2018. dec. 14.)

2018. dec. 7.
Kos (III. 21. - IV. 20.): 
A hétvégén nehezen akar kimozdulni a komfortzónájából. Nem érdemes elhagynia magát, mert a párja mindenképpen elviszi az alapítványi bálba.
Bika (IV. 21. - V. 21.): 
Ha több inspirációra lenne szüksége az ékszervásárláshoz, akkor ne kapkodjon el semmit. Nézegesse gyakrabban a kirakatokat.
Ikrek (V. 22. - VI. 21.): 
Nem várt esemény bolydíthatja fel a nyugalmát. Ha emiatt el kell halasztania tervezett wellness programját, akkor fürdőzzön otthon.
Rák (VI. 22. - VII. 22.): 
Hamarosan kihagy egy jónak tűnő lehetőséget. Szövögessen új üzleti terveket magának.
Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.): 
A lobbanékonyság lesz a jellemző önre ezekben a napokban. Ha úgy érzi, a sok elvárásnak már nem tud megfelelni, akkor relaxáljon munka közben.
Szűz (VIII. 24. - IX. 22.): 
Lelkesedése továbbra sem ismer határokat. Az anyagiak érdekében bármit megtenne. A bolygók szerint hamarosan lehetősége nyílik a túlórázásra.
Mérleg (IX. 23. - X. 23.): 
A csillagok azt üzenik, ha bővíti az ismereteit, netán beiratkozik egy tanfolyamra, olyan dolgokat is megláthat, amit más nem.
Skorpió (X. 24. - XI. 22.): 
Jó időbeosztással, intenzíven éli a mindennapjait. Nincsenek feszültséget okozó titkai sem. Ha többet mozog, annyi energiát gyűjthet be magának, hogy elég lesz tavaszig.
Nyilas (XI. 23. - XII. 21.): 
Igaz, jó érzéke van a pénzügyekhez, ért a spóroláshoz, de az ünnepek közeledtével a szokásosnál jobban is kinyithatja a pénztárcáját.
Bak (XII. 22. - I. 20.): 
Ne engedjen a kísértésnek, ha eddig ellentmondott az édes süteményeknek, akkor haladjon tovább ezen az úton. Fogyasszon sok sárgarépát.
Vízöntő (I. 21. - II. 19.): 
Ha igaz az, hogy mostanában többet foglalkozik a kollégáival, mint a munkájával, akkor szórakozásra van szüksége. Éljen társasági életet, menjen szabadságra.
Halak (II. 20. - III. 20.): 
Ossza be átgondoltabban a szabadidejét, és ne legyen munkamániás. A közelében valaki csak az ön látogatására vágyakozik. Szerezzen neki örömet minél előbb.