Heti horoszkóp: (2018. feb. 16. - 2018. feb. 23.)

2018. feb. 16.
Kos (III. 21. - IV. 20.): 
Nyugodt lehet, mert nem a melegfront, hanem Ámor nyila okoz némi galibát a szíve tájékán. Ezúttal ne orvoshoz, hanem az illetőhöz rohanjon.
Bika (IV. 21. - V. 21.): 
Jól tenné, ha elszámolna 10-ig, mielőtt megmondaná a véleményét másoknak. Vagy tegyen egy sétát, és azután fogjon a mondanivalójába.
Ikrek (V. 22. - VI. 21.): 
Kiváló vitapartnerre lelnek önben egy közeli összejövetelen. Briliáns ötleteivel teljesen elkápráztatja még az ismeretlen résztvevőket is.
Rák (VI. 22. - VII. 22.): 
Érzelmi életét hamarosan felturbózza egy régi ismerőse. Hirtelen azt sem tudja eldönteni, a múltba, vagy a jövőbe meneküljön előle.
Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.): 
Ha változtatni szeretne valamit az életén, akkor ne most tegye. Várjon vele tavaszig, mert akkor jobb lehetőségek adódhatnak.
Szűz (VIII. 24. - IX. 22.): 
Meglepődve tapasztalja, hogy vonzódik a misztikus jelenségekhez. Amíg nem tudja megfejteni ennek az okát, ne beszéljen róla másoknak.
Mérleg (IX. 23. - X. 23.): 
Mintha megrendelte volna a csillagoktól, olyan pozitívan alakulnak a pénzügyei. Ez a helyzet eltarthat tavaszig is, és nem kell túlóráznia sem.
Skorpió (X. 24. - XI. 22.): 
Minden oka meglehet az optimizmusra. A párja igyekszik teljesíteni minden kívánságát, és a csillagokhoz sem kell fordulnia tanácsért.
Nyilas (XI. 23. - XII. 21.): 
Az időjárás és a nem megfelelő útviszonyok felturbózzák az érzékenységét. Feltétlenül tartsa be mostanában a közlekedési szabályokat.
Bak (XII. 22. - I. 20.): 
Ha megfontoltan és előrelátóan osztja be az idejét és a munkáját, akkor bármit elérhet, amit akar. Természetesen az anyagiakat is be kell osztania.
Vízöntő (I. 21. - II. 19.): 
Ha úgy érzi, megtalálta azt a társat, akivel boldog lehet, akkor ne panaszkodjon. Csak élvezzék az élet apróbb-nagyobb örömeit.
Halak (II. 20. - III. 20.): 
Ha a családja nem is, Fortuna, a szerencse istennője támogatja autóvásárlási szándékát. Az anyagiakkal ne törődjön, válasszon kedvére.