Heti horoszkóp: (2018. jan. 12. - 2018. jan. 19.)

2018. jan. 12.
Kos (III. 21. - IV. 20.): 
A sok ünnepnap után most már a munkára is kell koncentrálnia. Ha netán magától nem veszi észre a tennivalókat, a párja biztosan megmutatja.
Bika (IV. 21. - V. 21.): 
Egyszer és mindenkorra felejtse el az elmúlt évi kudarcokat, és bízzon az elképzeléseiben. A befektetésének előbb-utóbb beérik a gyümölcse.
Ikrek (V. 22. - VI. 21.): 
A munkáját idén is siker koronázza. Mostanában nem lesz más gondja, mint az, hogy a családtagjai minden kívánságát teljesítse.
Rák (VI. 22. - VII. 22.): 
Az eddigi gyümölcsöző kapcsolatait a csillagok szerint hamarosan túlszárnyalhatja. A közelében ugyanis feltűnik egy új protektora.
Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.): 
Ha tavaly nem sikerült, idén feltétlenül tegyen újévi fogadalmakat. Sőt, ezúttal olyasmi is szóba jöhet, amit még ön is elérhetetlennek tart.
Szűz (VIII. 24. - IX. 22.): 
Nyugodtan elmondhatja ismerőseinek, hogy csúcsformában érzi magát. Idén is minden úgy történik ön körül, ahogyan szeretné.
Mérleg (IX. 23. - X. 23.): 
A szerencsecsillaga idén is a közelében marad, és őrködik a pénzügyei felett. A párjához azonban sokkal jobban kellene alkalmazkodnia.
Skorpió (X. 24. - XI. 22.): 
Minden együtt van ahhoz, hogy boldog legyen. Bár ezután jön az igazi hideg tél, ön mégis varázslatos pillanatokat élhet át a napokban.
Nyilas (XI. 23. - XII. 21.): 
Továbbra is sikeresen fogja képviselni a saját érdekeit. Mindezt tetőzi még az a tény is, hogy váratlanul ajándékot kap.
Bak (XII. 22. - I. 20.): 
Ha úgy érzi, a családjában idén is minden teendő önre vár, akárcsak tavaly, akkor jók a megérzései. Éppen ezért változtasson ezen minél előbb.
Vízöntő (I. 21. - II. 19.): 
Fogyókúráznia ugyan nem kell, de az étkezésére idén jobban is figyelhetne. Ehhez azonban minél előbb szüksége lenne egy lelki társra.
Halak (II. 20. - III. 20.): 
A közeljövőben egy váratlan lehetőséggel kecsegtetik a csillagok.