Heti horoszkóp: (2018. júl. 13. - 2018. júl. 20.)

2018. júl. 13.
Kos (III. 21. - IV. 20.): 
Ne bújjon el folyton az emberek elől, hiszen nincs semmi takargatnivalója. Most éppen napsütésre, társaságra van szüksége, és nem a magányra.
Bika (IV. 21. - V. 21.): 
Új lehetőségek bontakoznak ki ön előtt. Most ne hibázzon, döntse el, hogy mi a fontosabb: a harmonikus családi élet, vagy a szórakozás.
Ikrek (V. 22. - VI. 21.): 
Ha csendet tud teremteni önmagában, akkor mindjárt jobban tud figyelni a párja jelzéseire is. Legyen gondolatolvasó, ugyanúgy, mint régen.
Rák (VI. 22. - VII. 22.): 
Jelentős változások vannak készülőben a családjában. Esküvőt jeleznek a csillagok, és lehet, hogy éppen ön lesz az egyik kiválasztott fél.
Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.): 
Próbáljon meg a valóság talaján maradni még egy ideig. A szabadsága alatt elrugaszkodhat a való világtól, és álmodozhat reggeltől estig.
Szűz (VIII. 24. - IX. 22.): 
Szinte leolvasható az arcáról, hogy elege van a tervek készítéséből, a határidők betartásából. Lazuljon el minél előbb, és meditáljon.
Mérleg (IX. 23. - X. 23.): 
Ha úgy érzi, hogy szüksége lenne némi pozitív inspirációra, akkor legjobban teszi, ha eljár koncertekre. A vitaminok ezúttal nem használnak.
Skorpió (X. 24. - XI. 22.): 
Egyre türelmetlenebbül várja a nagy változást az életében. Ne sürgesse az idő múlását, mert hamarosan meghozza a várva-várt boldogságot.
Nyilas (XI. 23. - XII. 21.): 
A nyáron végre rátalálhat arra a személyre, akiért fenntartások nélkül rajonghat. Eleinte azonban több száz kilométert kell utaznia hozzá.
Bak (XII. 22. - I. 20.): 
Akkor se éhezzen, ha nincs látható eredménye a fogyókúrájának. Mint azt ön is tudja, az idő mindent megold. Csak várjon nyugodtan.
Vízöntő (I. 21. - II. 19.): 
Úgy tűnik, egyre stresszesebb hangulatba kerül. Ha történik valami ön körül, ha nem, sehogy sem jó. Gyógyítgassa magát egy kellemes vízparton.
Halak (II. 20. - III. 20.): 
Nem véletlenül mondják azt az ismerősei, hogy teljesen megfiatalodott, hiszen sikeres belső átalakuláson ment át. Csak így tovább!