Heti horoszkóp: (2018. jún. 22. - 2018. jún. 29.)

2018. jún. 22.
Kos (III. 21. - IV. 20.): 
Egy ideje elszokott már a meglepetésektől. Ha változtatni szeretne az egyhangú mindennapjain, akkor legyen ön a kezdeményező fél.
Bika (IV. 21. - V. 21.): 
Mivel sikerült meggyőzi a párját a terveiről, a kedélyállapotával nem lesz semmi baj. A hétvégére nyugodtan tervezhet egy családi összejövetelt.
Ikrek (V. 22. - VI. 21.): 
Ha többet jár társaságba, hamarabb rájöhet, hogy kire is vágyakozik igazán. Az is elképzelhető, hogy a közelében él az illető személy.
Rák (VI. 22. - VII. 22.): 
Szedje össze a bátorságát, és mondjon igent a váratlan kihívásokra. Ha eleinte nem lesz zökkenőmentes a munka, később belejön mindenbe.
Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.): 
A nyári szabadsága alatt bőven lesz ideje arra is, hogy változtasson a régi szokásain. Újuljon meg testben, lélekben és külsőben egyaránt.
Szűz (VIII. 24. - IX. 22.): 
Egy jónak tűnő befektetésre ösztönzik hamarosan az ismerősei. Ne ugorjon mindjárt fejet az ismeretlenbe, előbb tegye mérlegre az anyagi helyzetét.
Mérleg (IX. 23. - X. 23.): 
Ne csak a karrierjét tartsa folyton a szeme előtt. Ismerje el, hogy hiányoznak önnek a vidám, zajos, vitatkozással fűszerezett esték is.
Skorpió (X. 24. - XI. 22.): 
A nyárra boldogságot ígérnek önnek a csillagok. Álmai megvalósulnak, és olyan örömteli eseményt jeleznek, amire nem is számított.
Nyilas (XI. 23. - XII. 21.): 
A megérzése szerint van a közelében egy olyan személy, aki nem az, mint akinek mutatja magát. Éppen ezért ne higgye el neki minden szavát.
Bak (XII. 22. - I. 20.): 
Elemezze ki az ön körül zajló eseményeket. Ha nem elégedett, akkor kezdjen új dolgokba: nevezzen be például egy kerékpártúrára.
Vízöntő (I. 21. - II. 19.): 
Értékelje át, és javítsa ki mihamarabb az elkapkodva hozott döntéseit. Nyugodjon meg, az anyagi helyzete így még a nyaralás előtt jóra fordul.
Halak (II. 20. - III. 20.): 
Nehéz döntéseket kell meghoznia hamarosan. Ezúttal ne az eszére, hanem a szívére hallgasson. Meglátja, a látványos változás kárpótolja mindenért.