Heti horoszkóp: (2018. jún. 8. - 2018. jún. 15.)

2018. jún. 8.
Kos (III. 21. - IV. 20.): 
Ha teheti, inkább az élet árnyékos oldalát élvezze ezekben a hetekben. Szüksége lesz ugyanis az állóképességére, mert rengeteg munka várja.
Bika (IV. 21. - V. 21.): 
Ne feledkezzen meg arról, hogy nemcsak önnek van szüksége szabadságra, kimenőre, hanem a párjának is. Tervezzen ennek megfelelően.
Ikrek (V. 22. - VI. 21.): 
Önvizsgálattal semmi esetre se foglalkozzon, mert arra nincs szüksége. A fel-fellobbanó kíváncsiságát időnként oltsa el valami mással.
Rák (VI. 22. - VII. 22.): 
Önnél is eljött a megújulás ideje. Olyan események következhetnek be az életében, amelyek megváltoztatják eddigi gondolkodásmódját.
Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.): 
Emlékezetes napokra számíthat. Örömök és kudarcok is érik, de az anyagi biztonságát nem veszélyezteti semmi sem.
Szűz (VIII. 24. - IX. 22.): 
Ha több ismerőse is szeretne önnel találkozni, akkor mindenképpen készítsen magának egy menetrendet. Így nem marad ki a sorból senki.
Mérleg (IX. 23. - X. 23.): 
Ha nyugodt hétvégét szeretne, akkor feledkezzen meg a problémáiról. Feküdjön ki a napra és hagyja, hogy álomba ringassa a madárcsicsergés.
Skorpió (X. 24. - XI. 22.): 
Ha elege van a párja kritikus megjegyzéseiből, akkor legjobb, ha nem hallgatja végig a mondandóját. Menjen át, mondjuk a másik szobába.
Nyilas (XI. 23. - XII. 21.): 
Figyeljen a vérnyomására, mert nemcsak a nappali hőségtől, hanem az éjszakai álmodozástól is ingadozhat. Rendszeresítsen magának esti sétákat.
Bak (XII. 22. - I. 20.): 
Törődéssel, kedvességgel most sok mindent elérhet a párjánál. Egészségük érdekében jól tenné, ha hagyná zavartalanul álmodozni.
Vízöntő (I. 21. - II. 19.): 
Ha idegesíti a környezete, és sehogyan sem tud kilábalni ebből a helyzetből, akkor csak egyet tehet: szürcsöljön el egy pohár habos kávét.
Halak (II. 20. - III. 20.): 
Egy lelki társra is szüksége lesz ahhoz, hogy bepótolja a mulasztásait. Figyelje a Holdat, mert hamarosan elvezeti a helyes útra.