Heti horoszkóp: (2018. márc. 16. - 2018. márc. 23.)

2018. márc. 16.
Kos (III. 21. - IV. 20.): 
Ha el akarja indítani a vállalkozását, most lehetőleg ne használja a kiskapukat. A bolygók arra intik, hogy dolgozzon keményen.
Bika (IV. 21. - V. 21.): 
Ha előbb teljesül a csillagok ígérete, mint a legkedvesebb hozzátartozójáé, akkor valami baj van. Gondolja át minél előbb a kapcsolatukat.
Ikrek (V. 22. - VI. 21.): 
A bolygóállások szerint tavasszal nem kell megküzdenie a sikerért. Szinte ölébe hullik a szerencse. Csak szemezgetnie kell a sok jó között.
Rák (VI. 22. - VII. 22.): 
Ha azt szeretné, hogy a béke és a boldogság lengje be esténként az otthonát, azért önnek kell tennie. Mindenesetre legyen engedékenyebb.
Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.): 
Az eddigieknél jobban vegye igénybe a fantáziáját. Könnyen rájöhet, hogy sokkal többre képes, mint amit az eredményei mutatnak.
Szűz (VIII. 24. - IX. 22.): 
Ha a hétvégén netán unatkozna, akkor a tévézés helyett most keressen más elfoglaltságot magának. Számolja meg például a párja jó tulajdonságait.
Mérleg (IX. 23. - X. 23.): 
A csillagok azt üzenik, ha unalmasan telnek a napjai, ne panaszkodjon a szomszédoknak. Inkább iratkozzon be egy tanfolyamra.
Skorpió (X. 24. - XI. 22.): 
Ha nem érzi jól magát a bőrében, nem kell azonnal orvoshoz fordulnia. Tekintsen optimistán és megértően a környezetére.
Nyilas (XI. 23. - XII. 21.): 
Ha gyakori szóváltásokba kerül a barátaival, gondolkodjon el azon, hogy mi is az ön küldetése. Ha rájön, cselekedjen ennek megfelelően.
Bak (XII. 22. - I. 20.): 
A nehézségek ellenére ne feledkezzen meg a céljairól. Ha nagyobb önbizalommal lát a feladataihoz, akkor el is éri azokat.
Vízöntő (I. 21. - II. 19.): 
Ha nem érti, hogy időnként mi is történik ön körül, akkor figyeljen jobban. Az is lehet, hogy valaki kihasználja a jóindulatát.
Halak (II. 20. - III. 20.): 
Ígéretes kilátások várnak önre. Azonban jó, ha tudja, hogy félúton segítségre lesz szüksége. Jól fontolja meg, kitől kér tanácsot.