Heti horoszkóp: (2018. nov. 16. - 2018. nov. 23.)

2018. nov. 16.
Kos (III. 21. - IV. 20.): 
Ha döcögősen indul a napja, akkor ne erőlködjön tovább. Hívja fel telefonon egy barátját, és érdeklődjön a hogyléte felől. Meglátja, egy kis csevegés után új erőre kap.
Bika (IV. 21. - V. 21.): 
Úgy érzi, a párja rá akarja kényszeríteni arra, hogy számoljon be az anyagi helyzetéről. Ne fusson el előle, inkább minél előbb változtasson a pénze áramlásának irányán.
Ikrek (V. 22. - VI. 21.): 
A romantika és az utazás foglalja le minden gondolatát. Adja át magát az érzéseinek, és ne hagyja magát lebeszélni egyikről sem. Ne fecsérelje el az idejét felesleges dolgokra.
Rák (VI. 22. - VII. 22.): 
Szabadságvágya egyre fokozódik. Legszívesebben kifutna a világból, de ezt sajnos nem teheti meg. A bolygók szerint nincs értelme, mert a párja rögvest utánaszaladna.
Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.): 
Ragadjon meg minden lehetőséget, ha plusz munkáról esik szó. Hisz’ tudja, ha többet munkálkodik, többet szórakozhat. Adjon több esélyt ehhez magának.
Szűz (VIII. 24. - IX. 22.): 
Időnként próbáljon meg mosolygással enyhíteni a feszültségén. Ha másképp nem megy, álljon a tükör elé, és gyakoroljon. Próba szerencse, és orvosság sem kell hozzá.
Mérleg (IX. 23. - X. 23.): 
Régóta változtatni szeretne az életén, de nem tudja, hogyan fogjon hozzá. A bolygók szerint egy olyan erős egyéniségre lenne szüksége, aki kiemelné a lazsálásból.
Skorpió (X. 24. - XI. 22.): 
Elégedetten vette tudomásul, hogy felgyorsult az élete. Tulajdonképpen nincs más dolga, csak élvezze tovább ezt a helyzetet mindaddig, amíg tart.
Nyilas (XI. 23. - XII. 21.): 
Unalmasan telnek a napjai, ezért szeretné, ha önnel is történne valami jó. Hát ehhez ki kell mennie legalább az utcára, csak arra vigyázzon, nehogy mellékvágányra tévedjen.
Bak (XII. 22. - I. 20.): 
Próbálja objektíven megítélni a helyzetét, és ha nem elégedett valamivel, akkor változtasson rajta. Kezdje a sort környezetváltozással, és utazzon el a szomszéd városba.
Vízöntő (I. 21. - II. 19.): 
Némi bonyodalomra számíthat a családja körében. Mivel tisztában vannak azzal, hogy anyagi helyzete felfelé ívelő szakaszban van, benyújtják az igényeiket.
Halak (II. 20. - III. 20.): 
Személyes kisugárzásával most sok mindent elérhet. Ezt ön is tudja, de nem árt néha pihennie is. A hétvégén tegye félre a munkáját, és mozduljon ki otthonról.