Heti horoszkóp: (2018. nov. 9. - 2018. nov. 16.)

2018. nov. 12.
Kos (III. 21. - IV. 20.): 
Szükség lesz a találékonyságára. A párja olyan otthoni tevékenységre hívja fel a figyelmét, amihez nem lesz semmi kedve. Még a szobafestés-mázolás is szóba jöhet.
Bika (IV. 21. - V. 21.): 
Szép időszakra számíthat az elkövetkező hetekben. Egy rokoni találkozás hatására újra megszállja a tenni akarás vágya, a lelkesedés az élet apró dolgai iránt.
Ikrek (V. 22. - VI. 21.): 
Kimeríthetetlen fantáziája miatt sokan kedvelik a környezetében. A csillagok azonban most azt üzenik önnek, hogy kezelje higgadtabban az eseményeket.
Rák (VI. 22. - VII. 22.): 
Energiaszintjére még az időjárás is jó hatással lesz. Ha későn indul el hazulról, akkor sem marad le semmiről. Még váratlan kalandokba is keveredhet.
Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.): 
Ne heveskedjen folyton, engedje, hogy ismerősei időnként a közelébe férkőzzenek. Féltékenységre lehetőleg ne adjon okot, tartsa be a kellő távolságot mindenkivel.
Szűz (VIII. 24. - IX. 22.): 
Életigenlésének nem áll útjában senki és semmi. Bármihez kezd, szárnyalni fog mindaddig, amíg véghez nem viszi a tervét. Érzelmi életére is ez lesz a jellemző.
Mérleg (IX. 23. - X. 23.): 
Ha jól megfigyeli az égboltot, hamarosan érzékelni fogja, hogy a Jupiter bolygó közeledik ön felé. Ne szerénykedjen, kívánhat tőle bármit, mert a kívánsága teljesülni fog.
Skorpió (X. 24. - XI. 22.): 
Engedje el magát, és hagyja, hogy a jó dolgok önnel is megtörténjenek. S ha már szellemileg-fizikailag jobban lesz, csak akkor koncentráljon a munkára.
Nyilas (XI. 23. - XII. 21.): 
Tisztában van vele, hogy változásra van szüksége, mégis egy helyben topog hetek óta. Első lépésként adja fel a függetlenségét, és engedje, hogy más ápolja a lelkét.
Bak (XII. 22. - I. 20.): 
Ha egy kissé szétszórtnak érzi magát mostanában, azt mindenképpen vegye intő jelnek. Kár tagadnia, szórakozásra van szüksége. Keressen új élményeket.
Vízöntő (I. 21. - II. 19.): 
Magányos óráiban nem ártana átgondolni a párkapcsolatát. Ha rájön, hogy valójában ki korlátozza a másikat, tegye meg azt a lépést, amit a szíve diktál.
Halak (II. 20. - III. 20.): 
Bármit kíván, mindent elérhet, amit csak akar. Ha ki akar békülni a haragosával, nyugodtan hívja meg például ibolyázni. Nem fogja kikosarazni.