Heti horoszkóp: (2018. okt. 19. - 2018. okt. 26.)

2018. okt. 19.
Kos (III. 21. - IV. 20.): 
Szinte buzog önben a tettvágy, és mégsem tudja, hogy merre induljon el. Ha barátságosabban közeledik az ismerőseihez, akkor ők segíteni fogják.
Bika (IV. 21. - V. 21.): 
Kedélyállapotára csak egy valami lehet negatív hatással, mégpedig a gesztenyepüré. Ne legyen mohó, mert hamar kiugrik a mérleg nyelve.
Ikrek (V. 22. - VI. 21.): 
Vegye szemügyre az üzleti kapcsolatait, és ha kell, akkor változtasson. Szerencsére a partnerkapcsolatára továbbra is a harmónia lesz a jellemző.
Rák (VI. 22. - VII. 22.): 
Jó hétvégére számíthat, hiszen sikereket ígérnek önnek a bolygók. Vonzza a pénzt, ami nemcsak az anyagi helyzetének, hanem a párkapcsolatának is jót tesz.
Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.): 
Ha tud, próbáljon meg uralkodni az indulatain. Ennek érdekében, ha kell, lépjen új utakra, és hamarosan jó irányt vesz, és megváltozik az élete.
Szűz (VIII. 24. - IX. 22.): 
Jók a megérzései. Valaki bizony irigykedik önre a környezetében, és emiatt kellemetlen helyzetbe hozhatja. Minél előbb döntse el, hogyan reagál a szóbeszédre.
Mérleg (IX. 23. - X. 23.): 
Bár sok munka vár önre a hétvégén, hagyjon időt arra, hogy feltérképezze az eltitkolt vágyait. Adjon még egy esélyt magának, és valósítsa meg a terveit.
Skorpió (X. 24. - XI. 22.): 
Kevésbé kellemes viharok kavarhatják fel érzelmi életét. Most különösen vigyázzon arra, hogy ne bonyolódjon bele félreértésekre okot adó helyzetekbe.
Nyilas (XI. 23. - XII. 21.): 
Úgy érzi, most nincs szüksége semmiféle kihívásra. A munkája annyiféle feladatot ad, hogy ki sem látszik belőle. Pihenésképpen akár jógázhatna is.
Bak (XII. 22. - I. 20.): 
Kamatoztassa az eddigieknél jobban a teremtő energiáit. Meditáljon többet, és ne utasítsa vissza a segítő szándékkal közeledő ismerőseit, barátait.
Vízöntő (I. 21. - II. 19.): 
Ne hagyja el magát még akkor sem, ha összecsapnak a feje felett a hullámok. Maradjon a realitások talaján, és küzdjön a céljaiért.
Halak (II. 20. - III. 20.): 
Szerencsés hétvégére számíthat, mivel nem pénzt, hanem csak jó tanácsot kérnek öntől az ismerősei. A találkozót nem zavarja meg semmi más.