Heti horoszkóp: (2018. okt. 5. - 2018. okt. 12.)

2018. okt. 5.
Kos (III. 21. - IV. 20.): 
A kisebbségi komplexusaitól most könnyen megszabadulhat. Iratkozzon be bátran egy tánctanfolyamra. Ha ügyeskedik, könnyen szólótáncos lehet.
Bika (IV. 21. - V. 21.): 
Most még egyedül is jól érzi magát esténként, de gondoljon a téli napokra is. Nagy türelemre lesz szüksége ahhoz, hogy átvészelje ezt az évszakot.
Ikrek (V. 22. - VI. 21.): 
Továbbra is a harmónia jellemzi az érzelmi életét. A hétvégén azonban lángra kap önben a kíváncsiság, és képes lesz kilométereket utazni miatta.
Rák (VI. 22. - VII. 22.): 
Szókimondással most nem sokat ér el a párjánál. Jobban teszi, ha hallgat és megvárja, amíg visszatér a jókedve. Ne féljen, nem kell sokáig várakoznia.
Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.): 
Nem jár jól, ha folyton halogatja a terveit. Ha úgy dönt, hogy erőteljesen megváltoztatja a hajszínét, akkor ne hallgasson mások véleményére.
Szűz (VIII. 24. - IX. 22.): 
Pihenje ki magát, mert hamarosan szüksége lesz a diplomáciai érzékére. Pozitív hozzáállással könnyedén részese lehet egy kifizetődő megbízásnak.
Mérleg (IX. 23. - X. 23.): 
Ha mindig elfolytja a vágyait, teljesen érzéketlenné válhat az élet szép dolgai iránt. Némi fantáziával találja ki magának a legjobb megoldást.
Skorpió (X. 24. - XI. 22.): 
Hamarosan érzelmi hullámhegyek és hullámvölgyek tarkítják a mindennapjait. Előzze meg a kifáradást, és járjon többet társaságba.
Nyilas (XI. 23. - XII. 21.): 
Egyre inkább úgy érzi, erősödik önben a szabadságvágy. Kerülje a bajt, és elemezze ki alaposan a párkapcsolatát. Ott lehetnek a problémák.
Bak (XII. 22. - I. 20.): 
Már nem kell túl sokat tennie azért, hogy másképp élhessen, mint ahogyan eddig. Csak fogadja el azt, amit hamarosan tálcán kínál fel önnek a sors.
Vízöntő (I. 21. - II. 19.): 
A hódítás lesz a legfőbb időtöltése. Olyan formában van, hogy akár egy divatbemutatón is felléphetne. Minél előbb tervezze el, hogyan kezdjen hozzá.
Halak (II. 20. - III. 20.): 
Ha nem hisz az ismerőseinek, akkor higgyen a szemének. Nézzen tükörbe és nyugodjon bele abba, hogy ön valóban végzetes vonzerővel rendelkezik.