Heti horoszkóp: (2018. szep. 14. - 2018. szep. 21.)

2018. szep. 14.
Kos (III. 21. - IV. 20.): 
Ha nem tudja eldönteni, mit kezdjen a szabadidejével, akkor sétáljon ki egy közeli erdőszélre. A szarvasbőgés-hallgatás kiváló program lehet.
Bika (IV. 21. - V. 21.): 
A bolygók most azt üzenik önnek, hogy ne kockáztasson se a sportban, se a vállalkozásában. Keressen máshol új élményeket, izgalmakat magának.
Ikrek (V. 22. - VI. 21.): 
A bolygóállások szerint hamarosan sikereket ér el az üzleti életben. Új terveket nem kell szőnie, akadálytalanul örvendezhet egész ősszel.
Rák (VI. 22. - VII. 22.): 
Az új hobbijának köszönhetően egy új találkozásra számíthat. S ebből a találkozásból kialakulhat a vonzalom, ami a vágyott boldogsághoz vezeti.
Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.): 
Legyen határozottabb a családja körében, és ne hagyja, hogy kicsússzon a kezéből az irányítás. Mindenkinek lehet feladata, nemcsak kívánsága.
Szűz (VIII. 24. - IX. 22.): 
Ha úgy érzi, hogy nem jutott előbbre a karrierjében, csak egy helyben toporog, akkor se zárkózzon be. Előbb-utóbb úgyis javítani tud a helyzetén.
Mérleg (IX. 23. - X. 23.): 
Meditáljon esténként, és lépjen kapcsolatba az univerzummal. A segítség minden téren sokkal hamarabb megérkezik önhöz, mint azt gondolná.
Skorpió (X. 24. - XI. 22.): 
Ön is tisztában van azzal, hogy a munkahely-változtatáshoz bátorság is kell. Ha megteszi az első sikeres lépést, a többi már sokkal könnyebben megy.
Nyilas (XI. 23. - XII. 21.): 
Adjon szabad utat a vágyainak, és ne görcsöljön minden apróság miatt. A pénz dolgában se óvatoskodjon, hiszen mindent megengedhet magának.
Bak (XII. 22. - I. 20.): 
Nem árt, ha időnként figyelembe veszi a tudatalattija üzeneteit is. Jó iránymutatást, ötletet kaphat a legújabb elképzelései megvalósításához.
Vízöntő (I. 21. - II. 19.): 
Ne elégedetlenkedjen folyton, mert elriasztja maga mellől a barátait. Örüljön mindannak, amit eddig elért, és álljon pozitívan a teendőihez.
Halak (II. 20. - III. 20.): 
A környezetében mindenki tudja, hogy nehéz döntés előtt áll. A párjában egyre gyakrabban felmerül a házasság gondolata. Ön se tétovázzon sokáig.