Heti horoszkóp: (2019. ápr. 19. - 2019. ápr. 26.)

2019. ápr. 18.
Kos (III. 21. - IV. 20.): 
Sikeres napokra számíthat. Minden az ölébe hullik, amit csak kíván. Becsülje meg a dolgait, mert nem lesz mindig ilyen szerencséje.
Bika (IV. 21. - V. 21.): 
Fordítson nagyobb figyelmet az egészségére. A fogyókúrázással nem lehet minden problémát megoldani, látogassa meg néha a háziorvosát.
Ikrek (V. 22. - VI. 21.): 
Egy izgalmas lehetőséggel lepi meg önt hamarosan az egyik ismerőse. Ne töprengjen rajta sokáig, hanem fogadja el, mert mások is pályáznak rá.
Rák (VI. 22. - VII. 22.): 
Még a barátainak is alig meri kimondani, hogy új kapcsolatra vágyakozik. Ne menjen fejjel a falnak, kellemes változásokat hozhat önnek is az április.
Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.): 
Az eddigieknél sokkal jobban kell figyelni a pénzügyeire. Felesleges dolgokra ne dobja ki a pénzét, mert egy nagy utazást ígérnek a csillagok.
Szűz (VIII. 24. - IX. 22.): 
Ha nem szégyenlős, minden nap új esélyt kaphat ahhoz, hogy lecserélje a megunt autóját. A családja szívesen ad hozzá kölcsönt, csak kérnie kell.
Mérleg (IX. 23. - X. 23.): 
Nem kell a népszerűséget hajszolnia, hisz’ megtett mindent, hogy rokonszenvet keltsen a környezetében élőkkel. Nyugodtan elengedheti magát.
Skorpió (X. 24. - XI. 22.): 
Zökkenőmentesen telnek a napjai. A párja sem fog a különös igényeivel feszültséget okozni, kiszámítható lesz a viselkedése.
Nyilas (XI. 23. - XII. 21.): 
Igaz, hogy csak az év első negyed részén vagyunk túl, érdemes számvetést készítenie. Ha elmaradt a munkájával, kapcsoljon nagyobb sebességre.
Bak (XII. 22. - I. 20.): 
Bármennyire szeretné, a hétvégén nem tudja megúszni a családi konfliktusokat. Próbáljon higgadt és megértő maradni.
Vízöntő (I. 21. - II. 19.): 
Hamarosan új munkalehetőséggel lepi meg az egyik ismerőse. Győzze le a lustaságát, és bátran vágjon bele, mert anyagilag nem veszíthet semmit.
Halak (II. 20. - III. 20.): 
Bármennyire is elfoglalt, hallgasson jobban az ösztöneire, és ne felejtsen el élni. A csillagok szerint tavasszal ez lesz önnek a legfontosabb teendője.