Heti horoszkóp: (2019. ápr. 5. - 2019. ápr. 12.)

2019. ápr. 5.
Kos (III. 21. - IV. 20.): 
Sikeres napokra számíthat. Minden az ölébe hullik, amit csak kíván. Örüljön, és becsülje meg a dolgait.
Bika (IV. 21. - V. 21.): 
Itt az ideje, hogy figyelmet fordítson az egészségére. A fogyókúrázással nem lehet minden problémát megoldani. Látogassa meg néha a háziorvosát.
Ikrek (V. 22. - VI. 21.): 
Egy izgalmas lehetőséggel lepi meg önt hamarosan az egyik ismerőse. Ne töprengjen rajta sokáig, hanem fogadja el, mert mások is pályáznak rá.
Rák (VI. 22. - VII. 22.): 
Még a barátainak is alig meri kimondani, hogy új kapcsolatra vágyakozik. Ne menjen fejjel a falnak, kellemes változásokat hozhat önnek is az április.
Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.): 
Az eddigieknél sokkal jobban kell figyelni a pénzügyeire. Felesleges dolgokra ne dobja ki a pénzét, mert egy nagy utazást ígérnek a csillagok.
Szűz (VIII. 24. - IX. 22.): 
Ha nem szégyenlős, minden nap új esélyt kaphat ahhoz, hogy lecserélje a megunt autóját. A családja szívesen ad hozzá kölcsönt, csak kérnie kell.
Mérleg (IX. 23. - X. 23.): 
Nem kell a népszerűséget hajszolnia. Megtett mindent, hogy rokonszenvet keltsen a környezetében élőkben, egy időre nyugodtan elengedheti magát.
Skorpió (X. 24. - XI. 22.): 
Zökkenőmentesen telnek a napjai. A párja sem fog a különös igényeivel feszültséget okozni. Kiszámítható lesz, így bármire megkérheti.
Nyilas (XI. 23. - XII. 21.): 
Igaz, hogy csak az év első negyedén vagyunk túl, de érdemes számvetést készítenie. Ha elmaradt a munkájával, kapcsoljon nagyobb sebességre.
Bak (XII. 22. - I. 20.): 
Bármennyire szeretné, a hétvégén sehogy sem tudja megúszni a családi konfliktusokat. Próbálja meg higgadtan kezelni a vitás helyzeteket.
Vízöntő (I. 21. - II. 19.): 
Hamarosan új munkalehetőséggel lepi meg az egyik ismerőse. Győzze le a lustaságát, és bátran vágjon bele, mert anyagilag nem veszíthet semmit.
Halak (II. 20. - III. 20.): 
Bármennyire elfoglalt, hallgasson jobban az ösztöneire, és ne felejtsen el élni. A csillagok szerint tavasszal ez lesz önnek a legfontosabb teendője.