Heti horoszkóp: (2019. aug. 16. - 2019. aug. 23.)

2019. aug. 18.
Kos (III. 21. - IV. 20.): 
Kedve szerint alakulhat a hétvégéje. Harmonikus órákat tölthet el egy rég látott ismerősével, és senki sem fogja megzavarni a pihenését.
Bika (IV. 21. - V. 21.): 
Tartsa szem előtt a jövőjét érintő dolgait, és a hivatalos ügyeit intézze el minél előbb. Akár támogatást is kérhet egy megbízható ismerősétől.
Ikrek (V. 22. - VI. 21.): 
Mostanában nem találja otthon a helyét. Legszívesebben mindig menne valahová, de nem tudja eldönteni, hol is érezné igazán jól magát.
Rák (VI. 22. - VII. 22.): 
Eljutott arra a pontra, hogy szerethetőnek érzi magát. Itt az ideje, hogy többet járjon társaságba.
Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.): 
Nehéz helyzetbe kerülhet hamarosan, ha nem gondolkodik, mielőtt választ ad egy ismerőse kérésére. Most ne vállaljon anyagi kockázatot.
Szűz (VIII. 24. - IX. 22.): 
Nemcsak a bőrének, a lelki egyensúlyának is jót tett a sok fürdőzés, napozás. A kollégái alig ismernek önre.
Mérleg (IX. 23. - X. 23.): 
Úgy tűnik, kedvező szelek fújdogálnak a háza tája körül. Ingadozó érzelmeit egyik szomszédja megnyugtatja, és visszatér a régi lelkesedése.
Skorpió (X. 24. - XI. 22.): 
Ha nem úgy alakulnak az utazással kapcsolatos tervei, ahogyan szeretné, ne nyugodjon bele. Tegyen kerülőutat, mindenkinek szüksége van én-időre.
Nyilas (XI. 23. - XII. 21.): 
A sok utazás az utóbbi időben jót tett a belső egyensúlyának. A környezete biztatásának köszönhetően még a kihívásokat is könnyebben fogadja.
Bak (XII. 22. - I. 20.): 
Hamarosan örömteli híreket kap egy barátjától. Ne menjen el a lehetőség mellett, hanem fogadja el az anyagilag is kedvező ajánlatát.
Vízöntő (I. 21. - II. 19.): 
Itt az ideje, hogy átszervezze a mindennapjait, az életét. Először is vessen egy pillantást a pénzügyeire, és felesleges dolgokra ne szórja ki a pénzét.
Halak (II. 20. - III. 20.): 
A hosszú szabadság után kellemes érzésekkel folytatja a munkáját. Ha nem vesz tudomást a negatív hírekről, a vidámságát még sokáig megőrizheti.