Heti horoszkóp: (2019. aug. 23. - 2019. aug. 30.)

2019. aug. 24.
Kos (III. 21. - IV. 20.): 
Fejezze be a lustálkodást és élessze újra a tehetségét. A kitartással végzett munka meghozza a gyümölcsét, és tovább kényeztetheti a családját.
Bika (IV. 21. - V. 21.): 
Önfegyelemre van szüksége, hogy időben be tudja fejezni a lakásfelújítást. Ne féljen a kudarctól, a szomszédok kritikáját pedig fogadja higgadtan.
Ikrek (V. 22. - VI. 21.): 
Örömteli, váratlan találkozásokat hozhat önnek még a nyár. Nyugodjon meg, érzelmi kitöréseivel ráér elkápráztatni a legújabb ismerőseit.
Rák (VI. 22. - VII. 22.): 
Hamarosan összefut egy rég látott barátjával. Legyen hozzá kedves és türelmes, mert valóra válthatja egy régi kívánságát.
Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.): 
Borítson fátylat a múltban elkövetett hibáira, és kezdjen új életet. Törődjön többet magával, és minél előbb javítson az életminőségén.
Szűz (VIII. 24. - IX. 22.): 
Jól alakulnak a pénzügyei annak ellenére, hogy hosszú utazása során bőven lett volna alkalma a költekezésre. Akár felújíthatja a ruhatárát is.
Mérleg (IX. 23. - X. 23.): 
Jók a megérzései, ennek köszönhetően növekedni fog ismerősei körében a népszerűsége, ami egyúttal anyagi gyarapodást is hoz.
Skorpió (X. 24. - XI. 22.): 
Ne bújjon el az emberek elől még akkor sem, ha emiatt elmaradnak az otthoni teendői. A kikapcsolódás akkor is kell, ha letelt a szabadsága.
Nyilas (XI. 23. - XII. 21.): 
Tartsa jobban kézben a pénzügyeit, és a lelki problémáit szorítsa háttérbe. A gondjaira keressen olyan megoldást, ami nem jár idegeskedéssel.
Bak (XII. 22. - I. 20.): 
A türelme határtalan, még akkor is, ha nem minden sikerül úgy, ahogyan szeretné. Erősítse meg az önmagába vetett hitét, és élvezze az életet.
Vízöntő (I. 21. - II. 19.): 
Hamarosan választania kell a karrierje és a magánélete között. Jó, ha tudja, ha a karriert választja, senki nem áll az útjába.
Halak (II. 20. - III. 20.): 
Az ősz beköszöntéig még számos szép élményben lehet része. Használja ki az alkalmat, és ne hagyja, hogy elmenjen ön mellett a szerencséje.