Heti horoszkóp: (2019. aug. 8. - 2019. aug. 16.)

2019. aug. 7.
Kos (III. 21. - IV. 20.): 
Egy szakmai kérdésben végre sikerül közös nevezőre jutnia kollégáival. A feszült munkahelyi légkör már a múlté. Menjen el a hétvégén kedvesével és barátaival szórakozni. Táncolják át az éjszakát!
Bika (IV. 21. - V. 21.): 
Álljon a sarkára, vállalja fel véleményét! Nincs miért aggódnia, felvetéseinek pozitív lesz a fogadtatása. Párkapcsolata harmonikus. Fél szavakból megértik egymást kedvesével. Nem várt pénz áll a házhoz.
Ikrek (V. 22. - VI. 21.): 
Szeretné megerősíteni anyagi helyzetét, ezért plusz feladatokat vállal munkahelyén. Magánéletében nyugalomra és pihenésre vágyik. A megszokottnál nagyobb az alvásigénye, ezért feküdjön le időben!
Rák (VI. 22. - VII. 22.): 
Itt az ideje, hogy tisztázza a vitás kérdéseket kollégáival. Amint sikerül dűlőre jutniuk, hatékonyabb lesz a csapatmunka. Ha a szerelmet keresi, akkor járjon nyitott szemmel! A legváratlanabb pillanatban találkozhat új párjával.
Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.): 
Zárkózottabb a megszokottnál, s ez szokatlan munkatársai számára. Magánéletében is visszafogottan viselkedik, kedvese azt hiszi, vele van baja. Elképzelhető, hogy egész egyszerűen elfáradt.
Szűz (VIII. 24. - IX. 22.): 
Elemében van. Rugalmasan alkalmazkodik a megváltozott munkahelyi körülményekhez. A szerelemben önfeláldozó, saját vágyairól is lemond, csak azért, hogy kedvesét boldognak lássa.
Mérleg (IX. 23. - X. 23.): 
Céltudatos és határozott, mindig tudja, hogy mit akar. Felettesei épp ezért nagyobb felelősséggel járó feladatokkal bízzák meg. Ráfér Önre egy laza este a barátokkal. Kedvesét se hagyja otthon.
Skorpió (X. 24. - XI. 22.): 
Bosszantja a felesleges és hiábavaló papírmunka. Szakmai kihívásokra vágyik. Vigyázzon, könnyen elszürkülhet, unalmassá válhat párkapcsolata! Találjon ki valami izgalmas programot a hétvégére.
Nyilas (XI. 23. - XII. 21.): 
Jó érzéssel tölti el, hogy több kollégája maximálisan megbízik Önben. Az utóbbi időben elhanyagolta barátait. Üljenek be valahova, és egy finom sütemény mellett beszélgessenek egy jót.
Bak (XII. 22. - I. 20.): 
Szomorúan tapasztalja, hogy megpróbálják belerángatni a munkahelyi játszmákba. Ahogy eddig, úgy ezután is próbálja távol tartani magát a pletykáktól, összeesküvésektől. Pénzügyi helyzete rendeződik.
Vízöntő (I. 21. - II. 19.): 
Nehezen tolerálja, ha valaki fél vállról veszi a munkát. Véleményének hangot ad, ami nem mindenkinek tetszik. Ne tartsa kedvesét rövid pórázon! Mindenkinek szüksége van egy kis szabadságra.
Halak (II. 20. - III. 20.): 
Nincs türelme az aprólékos, nagy odafigyelést igénylő feladatokhoz. Nemrég tért vissza a szabadságról, de legszívesebben ismét kivenne pár napot. Szerencsés, hiszen kedvese a legjobb barátja is.