Heti horoszkóp: (2019. dec. 6. - 2019. dec. 13.)

2019. dec. 8.
Kos (III. 21. - IV. 20.): 
Próbáljon meg jó hangulatot teremteni maga körül. Ha gyakrabban dicsérgeti a környezetében élőket, szívesebben segítenek a házimunkában.
Bika (IV. 21. - V. 21.): 
Ne aggódjon, ha nem úgy sikerül minden az ünnepekre, ahogyan eltervezte. Gondoljon a szeretteire, de anyagi kockázatot senki kedvéért ne vállaljon.
Ikrek (V. 22. - VI. 21.): 
Egyre nagyobb kísértést érez arra, hogy két új télikabátot is vegyen. Ne gondolkodjon sokáig, nyugodtan lepje meg magát. Most megteheti, mert jól áll anyagilag.
Rák (VI. 22. - VII. 22.): 
Legyen nyitottabb a változásokra. Ne hátráljon meg, mert az is elképzelhető, hogy mindez anyagilag kedvezőbb lehetőségekkel jár.
Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.): 
Bármit forgat a fejében, mindig legyen egy B-terve. Ha az erőforrásai rendelkezésre állnak, minden hónapban elutazhat egy szép kirándulóhelyre.
Szűz (VIII. 24. - IX. 22.): 
Jó, ha tisztában van azzal, hogy a kisugárzásával képes bárkit levenni a lábáról. Még a búval bélelt kollégájának is mosolyt csalhat az arcára.
Mérleg (IX. 23. - X. 23.): 
Érzékeny időszakra számíthat a magánéletében. Erősítse meg a kapcsolatait, mozduljon ki a négy fal közül, járjon többet társaságba.
Skorpió (X. 24. - XI. 22.): 
Ha minden problémát egyedül akar megoldani, sosem jut a végére. Biztosan van egy olyan jó barátja, akire minden helyzetben számíthat.
Nyilas (XI. 23. - XII. 21.): 
Figyeljen jobban a belső hangjára, mert az univerzum jeleket küld önnek. Nyissa ki jobban a szívét, mert így a boldogság könnyebben megtalálja.
Bak (XII. 22. - I. 20.): 
Ne riassza el családtagjait a fontoskodásával. Mindenkinek megvan a saját elképzelése a szabadidejének eltöltéséhez. Ötleteket azért adhat nekik.
Vízöntő (I. 21. - II. 19.): 
Hangolódjon rá az ünnepekre. Először szép szavakkal, kedves gesztusokkal szerezzen örömet a szeretteinek, majd karácsonykor lepje meg őket egy-egy felejthetetlen ajándékkal.
Halak (II. 20. - III. 20.): 
Legyen bátrabb, és ne féljen a saját árnyékától. Némi meditációval könnyen ráébredhet arra, hogy mi mindenhez van tehetsége. Csak éljen vele.